SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Yendi, İddiasını Sürdürdü

0
Güncellendi - 2017-03-26 18:37:18
M.Yeşilyurt Yendi, İddiasını Sürdürdü
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 2.Grup takımlarından Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 24’ncü haftasında sahasında Elazığ Yolspor’u konuk etti. Turuncu yeşilliler, rakibini 3-1 yenerek, şampiyonluk yarışını sürdürdü.

Bölgesel Amatör Ligi heyecanı oynanan 24'üncü hafta müsabakalarıyla son buldu. Geçen haftayı bay tamamlayan Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin 24’üncü haftasında sahasında alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Elazığ Yolspor’u konuk etti.

Yeşiltepe 3 nolu sahada oynanan müsabakada Malatya Yeşilyurt Belediyespor, rakibini 3-1’lik skorla yendi. Malatya Yeşilyurt Belediyespor’un gollerini 13’üncü dakikada Özgür Dükme, 67’nci dakikada Loris Meye ve 82’nci dakikada Yusuf Çelik kaydederken, Elazığ Yolsspor’un tek sayısı 68’nci dakikada Zindan Altın’dan geldi.

Öte yandan karşılaşmanın 60’ncı dakikasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor Meye’nin ayağından penaltı vuruşundan yararlanamazken, Elazığ Yolspor’dan Mehmet Akif Üstündağ karşılaşmanın 69’uncu dakikasında kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

Mücadeleyi Mersin Bölgesinden Oğuzhan Aksun, Kadir Öksüz ve Yeter Karaçalı üçlüsü yönetti.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahaya Önder Biçer, Vedat Taşdemir, Murat Avcu, Mehmet Ali Kayailli, Ziya İstek, Cuma Nasır, Özgür Dükme, Yusuf Çelik, Erdem İsotçu, Ndong Meye ve Sefa Ayvaz on biriyle çıktı.

Elazığ Yolspor ise Çağlar Demir, Şehmus Kaya, Adem Kaya, Hıdır Ali Yıldız, Mehmet Akif Üstündağ, Muhammed Yılmaz, Ufuk Yalçınkaya, Zindan Altın, Ersen Kantarcıoğlu, Onur Satıcı ve Birkan Doğan on biriyle mücadele etti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız