SON DAKİKA
SON DEPREMLER

M.Yeşilyurt Zor Maçı 3-1'le Geçti

0
Güncellendi - 2018-09-30 20:58:28
M.Yeşilyurt Zor Maçı 3-1'le Geçti
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Bölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) 2.Grup’ta Malatya Yeşilyurt Belediyespor, Araban Belediyespor’u Kaiumzhan Sharipov (2) ve Miraç Ölmez'in golleriyle 3-1 mağlup etti. Turuncu yeşilliler bu sonuçla puanını 6’ya yükseltti. Bu arada, deplasmanda oynayan Pütürge Belediyespor da rakibine 1-0 mağlup oldu.

MALATYA YEŞİLYURT BELEDİYESPOR MAÇI..

Yeşiltepe’de 1 nolu sahada oynanan karşılaşma hızlı başladı. Araban Belediyespor, mücadelenin 1.dakikasında Mehmet Doğan’ın kafayla attığı golle 1-0 öne geçti. Yeşilyurt Belediyespor, Kaiumzhan Sharipov’un golüyle 1-1’lik eşitliği sağladı ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında Yeşilyurt Belediyespor üstünlük sayısını bulmak için rakip kalede etkili oldu. Turuncu yeşillilerde Kaiumzhan Sharipov, 82.dakikada bir kez daha sahneye çıktı ve takımını 2-1 öne geçirdi. Oyuna son dakikalarda dahil olan genç oyuncu Miraç Ölmez, oyunun skorunu belirleyen golü attı ve karşılaşma 3-1 Yeşilyurt Belediyespor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Mücadele öncesi Yeşilyurt Belediyespor, karşılaşmayı izlemeye gelen taraftarlara aşure ikramında bulundu.

STAT: Yeşiltepe 1 nolu sentetik saha 

HAKEMLER: Arif Subaşı (Nevşehir Bölgesi-Bölgesel Hakem), Gökhan Erzin (Kayseri Bölgesi-Bölgesel Yardımcı Hakem), Levent Yeşilyurt (Kayseri Bölgesi-Bölgesel Yardımcı Hakem), Erhan Kaya (Hatay Bölgesi-Bölgesel Hakem)

YEŞİLYURT BELEDİYESPOR: 23.Gökhan Zirekli, 47.İbrahim Tokay, 44.Erhan Gözetlik, 15.Yunus Emre Eserdi, 27.Deniz Işık, 91.Mehmet Güler, 14.Vedat Taşdemir (Dk.56 Cemre Atmaca), 10.Adem Şahin, 7.Kaiumzhan Sharipov, 11.Engin Yıldız (Dk.63 Ramazan Çavuş), 88.Mert Ali Turgut (Dk.84 Miraç Ölmez)

YEDEKLER: 1.Gökhan Ata, 79.Murat Avcu, 8.Ramazan Çavuş, 19.Miraç Ölmez, 61.Cemre Atmaca, 35. Eyyüp Uçar, 4.Ömer Faruk Bartan

TEKNİK SORUMLU: Hayati Palancı

ARABAN BELEDİYESPOR: 34.Tolga Gemici (Dk.10 Sefa Demir), 13.Ali Özdiller, 3.Enes Filiz, 27.Emrah Akşit, 5.Murat Paslıyer, 94.Halil İbrahim Bozkurt, 8.Eyüp Rıdvan Karakaş, 7.Mehmet Doğan, 21.Enver Uçar (Dk.84 Mete Han Terzi), 10.Burak Can Kalender, 9.Cafer Akpak

YEDEKLER: 99.Sefa Demir, 20.Mustafa Avcı, 88.Mahmut Cin, 15.Celal Özdemir, 11.Mete Han Terzi, 19.Yunus Emre Çoban, 77.Ali Taş 

TEKNİK SORUMLU: Murat Deniz

GOLLER: Dk.1 Mehmet Doğan (Araban Belediyespor), Dk.3 ve 82 Kaiumzhan Sharipov, Dk.90+4 Miraç Ölmez (Yeşilyurt Belediyespor)

SARI KART: İbrahim Tokay, Erhan Gözetlik, Yunus Emre Eserdi (Yeşilyurt Belediyespor), Enes Filiz, Halil İbrahim Bozkurt, Mehmet Doğan, Burak Can Kalender, Cafer Akpak, Emrah Akşit (Araban Belediyespor)

Dakika 1: Araban Belediyespor’un hızlı gelişen atağında Mehmet Doğan’ın şutunda defans araya girdi top kornere çıktı. Korner atışını Enver kullandı. Paslaşarak kullanılan korner atışında Burak ceza sahasına ortaladı Mehmet Doğan kafayla topu ağlara gönderdi: 0-1.

Dakika 3: Yeşilyurt Belediyespor’da orta alandan gönderilen uzun pasta Araban Belediyespor’un stoperi Enes Filiz ile kaleci Tolga Gemici çarpıştı, boşta kalan topu Yeşilyurt Belediyespor’dan Kaiumzhan Sharipov ağlara gönderdi: 1-1.

Dakika 6: Kaiumzhan Sharipov’un pasında Deniz Işık ceza sahası dışından sert vurdu top üstten auta çıktı. 

Dakika 8: Yeşilyurt Belediyespor’da Mert Ali Turgut, uzak mesafeden şansını denedi top kaleci Tolga Gemici’de kaldı.

Dakika 14: Yeşilyurt Belediyespor’da ceza sahası sağ çaprazda kazanılan serbest vuruşu Mehmet Güler kullandı. Güler’in ortasında Vedat Taşdemir kafayı vurdu top kaleci de kaldı.

Dakika 16: Kaiumzhan Sharipov’un ceza sahası içerisindeki pasında Mert Ali Turgut sert vurdu kaleci Sefa Demir kornere çeldi.

Dakika 20: Yeşilyurt Belediyespor’da Mehmet Güler, ceza sahası dışı sağ çaprazdan sert vurdu top yandan auta çıktı.

Dakika 22: Adem Şahin’in ortasında Kaiumzhan Sharipov kafayı vurdu top, az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 26: Yeşilyurt Belediyespor’da Kaiumzhan Sharipov’un pasında Adem Şahin topa istediği gibi vuramayınca mutlak bir gol kaçmış oldu.

Dakika 34: Araban Belediyespor’da kazanılan serbest vuruşu Eyüp Rıdvan Karakaş kullandı. Top, yandan auta çıktı.

Dakika 49: Yeşilyurt Belediyespor’da Kaiumzhan Sharipov’un şutu defanstan döndü içeriye doldurulan topa Adem vurdu top kalecide kaldı.

Dakika 60: Yeşilyurt Belediyespor’da Kaiumzhan Sharipov’un sağdan ortasında Engin Yıldız topa kafayı istediği gibi vuramayınca mutlak bir gol kaçmış oldu.

Dakika 62: Yeşilyurt Belediyespor’da Mert Ali’nin kafayla içeriye doldurduğu top Cemre’nin önünde kaldı. Kaleciyle karşı karşıya kalan Cemre, kötü bir vuruşla topu dışarı attı.

Dakika 79: Yeşilyurt Belediyespor’da Ramazan Çavuş’un sağdan ortasında Cemre Atmaca topa dokunamadı.

Dakika 82: Deniz Işık’ın soldan ortasında Kaiumzhan Sharipov kafa vuruşuyla takımını öne geçirdi: 2-1.

Dakika 88: Yeşilyurt Belediyespor’da Miraç Ölmez’in soldan pasında Cemre Atmaca, ceza sahası sağ çaprazdan sert vurdu top, az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 90+2: Araban Belediyespor’da Emrah Akşit’in ortasında Mehmet Doğan arka direkte vurdu kaleci Gökhan gole izin vermedi.

Dakika 90+4: Miraç Ölmez soldan ceza sahasına iyi girdi sert vurdu üst direkten dönen topu kafayla tamamladı ve farkı ikiye çıkarttı: 3-1.

Karşılaşma bu sonuçla bitti.

PÜTÜRGE BELEDİYESPOR MAĞLUP..

Öte yandan, BAL'daki diğer Malatya takımı Pütürge Belediyespor, deplasmanda Gaziantep ekibi Ankas İstiklal Spor takımıyla karşı karşıya geldi ve sahadan 1-0 mağlup ayrıldı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Mehmet sarı (5 yıl önce)
    Yeşilyurt dolu dizgin geliyor , yönetimi, teknik direktörü, futbolcuları kutluyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin (5 yıl önce)
    Bu yıl buiş olacak İnşallah. Şampiyon Yeşilyurt Belediyespor. Allah ın izniyle namağlup ŞAMPİYON LUK.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemal Gürsel toy (5 yıl önce)
    Yeşilyurt Belediyespor takımımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Sizleri.tebrik.ediyorum.yolunuz.acik.olsun. Basarilar.diliyorum
    0
    0
    Yanıtla