SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MABEM'in Anne- Baba Okulu Eğitimleri' Sürüyor

0
Güncellendi - 2021-11-30 02:23:22
MABEM'in Anne- Baba Okulu Eğitimleri' Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

MABEM, öğrenci velilerine ve mahalle halkına yönelik farklı konularda eğitimler düzenliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM) biryandan düzenlemiş olduğu kurslarla binlerce öğrenciye ücretsiz eğitim verirken biryandan da ailelerine yönelik eğitici seminerler düzenliyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Eğitim Merkezleri (MABEM) yetkilileri, eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerin velilerine ve eğitim merkezinin bulunduğu mahalledeki mahalle halkına yönelik çeşitli seminerler düzenliyor. ‘’Anne – Baba Okulu Eğitimleri’’ adıyla yürütülen seminer çalışmalarında eğitimden kültüre, sanattan spora, siber güvenlikten mahallelilik bilincine kadar birçok farklı konu yer alıyor. Seminerler; Büyükşehir Belediyesi, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün alanlarında uzman olan personelleri tarafından veriliyor.

‘’Anne – Baba Okulu Eğitimleri’’ kapsamında yürütülen seminer çalışmaları belirli bir takvime göre düzenleniyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde de Salköprü Semt Konağı’nın bulunduğu mahalle halkına ve merkezde eğitim gören öğrenci velilerine yönelik ‘En İyi Narkotik Polis Anne’’ başlıklı bir seminer verildi. Malatya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şubede görevli uzman personeller tarafından verilen eğitime çok sayıda vatandaş katıldı.

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı, Yaygın Eğitim ve Kültür Tesisleri Şube Müdürlüğü bünyesinde eğitim-öğretim faaliyetleri yürütülen beşi semt konağı, dokuzu eğitim merkezi ve biri millet kıraathanesi olmak üzere toplam on altı eğitim merkezi bulunuyor. Bu eğitim merkezlerinde sınavlara hazırlık, kültür-sanat, hobi, el becerileri ve meslek kursları düzenleniyor.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız