SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maç Bitti, Umut Antrenman Yaptı

0
Güncellendi - 2020-10-27 01:26:56
Maç Bitti, Umut Antrenman Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 6.haftasında Yeni Malatyaspor’un sahasında Ankara ekibi Gençlerbirliği’ni 2-1’lik skorla mağlup ettiği karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından ilginç bir an yaşandı.

2020-2021 sezonuna istediği başlayamayan ancak son 3 haftada hanesine 7 puan yazdırmayı başaran Yeni Malatyaspor, 6.haftada sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği karşısında 1-0 geriye düşmesine karşın sahadan 2-1’lik üstünlükle ayrılmasını bildi.

Ligde ikinci galibiyetini almanın mutluluğunu yaşayan sarı siyahlılarda, 4 dakika ek süre verilen oyuna 90+1.dakikada Benjamin Tetteh’in yerine dahil olan Umut Bulut, bitiş düdüğü sonrası soyunma odasına gitmedi.

37 yaşındaki tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın sona ermesinin ardından bir süre sahada kalarak ter idmanı yaptı. Tam saha koşu yapan Bulut, sonrasında soyunma odasının yolunu tuttu.

Kariyerinde bir kez gol krallığının yanı sıra 2 Türkiye Şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası Şampiyonluğu, 4’te Türkiye Süper Kupası bulunan Umut Bulut; Petrolofisi, Ankaragücü, İnegölspor, Trabzonspor, Toulouse, Galatasaray ve Kayserispor takımlarının formalarını giydi.

Yeni Malatyaspor’a 6 Ocak 2020’de katılan ve sarı siyahlı kulüpler 2021 yılına kadar sözleşmesi bulunan tecrübeli futbolcu, Süper Lig’de oynadığı 486 karşılaşmada 161 gol kaydedip, 44 asist yaptı. Yeni Malatyaspor formasıyla 22 karşılaşmada 3 gol, 1 asistlik performans sergileyen Umut Bulut, Trabzonspor formasıyla 188 maçta 81, Galatasaray formasıyla 173 karşılaşmada 43 gol kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • ilhan (3 yıl önce)
    Umut defans oynasa daha verimli olur çünkü mücadeleci bir kişi forvet olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (3 yıl önce)
    forvet değil de defansif orta saha oynasa çok faydalı olur sanki
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (3 yıl önce)
    Helal olsun kişiliğin yeter Umut Bulut.Nasılolsa yedekteyim hiç çalışmasam da olur demiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Karadaş (3 yıl önce)
    Eski toprak,çamurun içine düşse bile bilen biri ufak bir parıltıda alır çıkarır bilmeyende üzerine basar çeker gider.Onunda günü gelir elbet.Kritik iki maçı alması koca bir sezona bedel olur.
    0
    0
    Yanıtla