SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Maçtaki İki Golü de Biz Attık!"

0
Güncellendi - 2019-12-30 03:06:44
A- A+ PAYLAŞ

Süper Lig’de deplasmanda Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalan Yeni Malatyaspor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, “Maçtaki iki golü de biz attık. Yediğimiz golü rakibe hediye ettik" dedi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, ligin ilk yarısını beraberlikle  bitirdikleri için üzgün olduklarını belirterek, "İki takım için de çok zor bir müsabaka oldu. Oyunun geneline baktığımızda zorlu bir maçtı. Rakibe çok pozisyon da vermedik. Maçtaki 2 golü de kendimiz attık diyebiliriz. İlk golde çok bariz bir hata yaptık ve topu kalemizde gördük. İkinci golü de çok aradıktan sonra bulduk. Özellikle ikinci yarı 10 kişi kaldıktan sonra takımımız reaksiyon göstermeye başladı ve daha iyi oynadık. Oyunun geneline baktığımız zaman kazanmamız gereken bir maçtı ama maalesef oyun içerisindeki şanssızlıklar yaşadık. Ayrıca 4-5 oyuncumuzun eksikliği nedeniyle sıkıntı yaşadık. O yüzden deplasmanında alınan 1 puan sevindirici diye düşünüyorum. Ligin ilk yarısını iyi bir şekilde bitirdik diyebiliriz. Artık bundan sonra ligin ikinci yarısına bakacağız" ifadelerini kullandı.

Gaziantep, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

8 yorum yapılmış

  • hüseyin atıcı (4 yıl önce)
    sayın sergen yalçın...ilk golü bize yedirten senin oyun anlayışın.nedir bu geri pas anlayışı kendi sahamızda bile onlarca kez kaleciye geri pas yapıyoruz.elbette birindede hata yapacaz ve yaptıkta.10 kişi kaldıktan sonra daha iyi oynadık diyorsun o zaman bundan sonra jahoviçi oynatmazsın artık bu kadar disiplinsiz oynanmaz.birde ahmet ve rahmandan ne bekliyorsun bu futbolcular ıyı niyetlide olsalar bu ligin oyuncuları değil.birde sergen hoca malatya için çalışmak istiyorsan kal aklında beşiktaş varsa lütfen devre arasına girdik..bırak ve git...
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    benim hayat tecrübem Sergen için sırf İstanbul'da maçlara giderdim diyebilirim dünyanın en iyi futbolcularından biriydi ama antrenman yapmadığından bu yeteneklerini kaybetti.şimdi Sergen hocanın kendi futbolculuk dönemindeki yaptığı şeyleri şimdi futbolculara enpoze ediyor diyebilirim takım sezon başındaki kondüsyonuyla gidiyor ????
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya aski (4 yıl önce)
    Bir Malatyaspor asigi ve sevdalisiyim kisa ve öz bu takimda rahman bugra nin murat yildirimin ve ahmet ildizin kesinlikle yeri yok yönetim bunlari görmüyor mu allah askina ptt 1.lig de daha üstün gencler var cok para vermeden malatyaspor u tercih edecek futbolcu rahat bulurlar.. Not süper ligde oynayan en zayif 3 lü bunlar..
    0
    0
    Yanıtla
  • Çakırr (4 yıl önce)
    Hocam lig başladığı zaman maçları sabırsızlıkla beklerken,ligin sonuna doğru bırakın beklemeyi maçlarını izlemez duruma geldik.Sivasın yaşattığı gururu bizim takımdan da bekliyoruz.Saygılar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahtiyar kayalar (4 yıl önce)
    Mustafa akbaş Ahmet ildiz Buğra murat yıldırım robin bana gore bir alt ligin topçuları buraya kadar deyip gönder sergen hoca.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (4 yıl önce)
    Mustafa akbas sağolsun artı takimdan gitmek isteyen jahovic acil yollanmali ben baskan olsam murat yildirim rahman buğra mustafa akbaş jahovic erkan kaş sakip aytaç ahmet ildiz e acil tesekkur edklip yollanmali yeter bu kadarı pes
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (4 yıl önce)
    Hocam daha iyi bir yerde olabilirdik.çünkü takım gerçekten çok mücadele ediyor du. Elinden geleni yapıyordu.. Kasımpaşa maçından sonra. Takım değişti. Siz değişti biz.
    0
    0
    Yanıtla
  • emrah taş (4 yıl önce)
    serhen hoca 10 kişi neden iyi oynadık söleyeyim sana, jahoviç kırmızıyı yedikden sonra bifuma forvete geçti, farketytisen jahoviçle pozisyona giremeyen takım 3 net pozisyona girdi ve 2 si gol oldu, günün özetide, senin saçma sapan oyuncu değişikliğin ve oyuncularında lakait daveanışlarından dolayı galibiyeti kaçıran bi malatyaspor varsı sahada
    0
    0
    Yanıtla