SON DAKİKA
SON DEPREMLER

MADEF Ankara'dan Tanışma ve İstişare Toplantısı

0
Güncellendi - 2019-11-15 03:05:38
MADEF Ankara'dan Tanışma ve İstişare Toplantısı
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatya Dernekler Federasyonu (MADEF) Yönetim Kurulu, Denetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Danışma Meclisi Üyeleri, Bolu Koru Otel'de ailece tanışma ve istişare toplantısı düzenledi.

İki gün süren toplantı Avukat Barış Görkem Göksu tarafından açıldı ve selamlama konuşmasını MADEF ve MASTÖB Başkanı Kamil Göksu yaptı.

Avukat Coşkun Türkmen ve Tekin Başer tarafından hazırlanan MALATYA 2020 Turizm Çalıştayı projesi ile alakalı sunumlar yaparak katılımcıları bilgilendirdiler. Proje kapsamında Abuzer Duran, Murat Aslan, Ertaç Önal (alttaki fotoğrafta) ve Nurettin Konaklı söz alarak görüş ve önerilerini bildirdiler.

Daha sonra Feramuz Tosun söz alarak MASTÖB adına olan Ankara Gölbaşı'ndaki Malatya Evi Projesi hakkında bilgiler verdi.

Toplantının ikinci gününde Ankara Eskrim Spor Kulübü Başkanı Celal Mert Aslan oğlu Mert ile bir gösteri sundu. Konuklar, daha sonra Malatya türküleri eşliğinde hasret giderip, halay çektiler.

Programın sonunda Kamil Göksu, katılımcılara teşekkür ederek proje hazırlığı ve sunumlarıyla destek olan Avukat Coşkun Türkmen, Tekin Başer, Gökhan Metin, Mert Aslan ile organizasyona katkı sağlayan Bolu Koru Otel sahipleri Prof Dr.Hasan Biri ve Prof Dr.Aydan Biri'ye teşekkürlerini sundu.

KİMLER KATILDI?

Güldal Akşit-E.Bakan Cumhurbaşkanı Danışmanı, Haluk Akşit-TBMM Baş Müşaviri, Bahattin Atila-E.Genel Müdür, Perihan Atila -E.Ogretmen, Pelin Atila-Akademisyen, Lutfi Özbay-Hastane müdürü, Mustafa Namık Güzeler -E.Belediye Başkanı, Ozcan Yüksel -E.Albay, Nurettin Konaklı -MESVAK Genel Başkanı, Murat Aslan-Sehir Plancısı,Metin Alanyüz -İş İnsanı, Coşkun Türkmen-Avukat, İjlal Türkmen-Muhendis, Celal Mert Aslan-Uzman, Kamil Göksu-Mali Müşavir, Gökhan Metin-Avukat, Ali Bilici-İş İnsanı, Sıdıka Kuşanaç-E.Bolge müdürü, Sevilay Kuşanaç-Öğretmen, Halil Cansız-SMMM, Tekin Başer-G.Antep Üniversitesi Genel Sekreteri, Feramuz Tosun- E.Genel Müdür, Cemal Subaşı-Bankacı, Abdullah Akgül -E.Amiral, Ertaç Önal-E.Genel Müdür, Ali Özçelik -E.Yargıtay üyesi, Ayşe Özçelik -Yargıtay Daire Başkanı, Cemal Subaşı-Bankacı, Murat Subaşı, Abuzer Duran -E.Genel Müdür, Prof.Dr.Hikmet Doğan, Ali Toptaş -E.Mustesar, Ahmet Kurdoğlu- E.Başbakan Danışmanı, Abidin Abdullah Eren -Mühendis, Fatih Sinan Esen -Akademisyen, Cihangir Kaya -Emniyet Müdürü, Av.İbrahim Kalı, Mustafa Kuşanaç -Emekli, Ertuğrul Bolcal -İş İnsanı, Beyhan Bolcal, Dr.Hikmet Çıra -Doktor, Selçuk Kurtoğlu -Doktor, Erdoğan Kurtoğlu -E.Genel Müdür, Metin Öztürk -Müteahhit, Prof Dr.Ferhat Çatal, Mehmet Akyol -SMMM, Ali Kemal Şahin-Memur, Nilgün Akşit -E.Bürokrat, Gülgün Akşit -E.Bürokrat, Sabriye Altun -Mühendis, Ezgi Dertlioglu -Mühendis, Serkan Yavaş-SMMM, Yusuf Akdağ-YMM, Barış Görkem Göksu-Avukat.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız