SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Maden Ocağında Saldırı İddiası.. 3 Gözaltı

0
Güncellendi - 2020-06-24 23:42:33
Maden Ocağında Saldırı İddiası.. 3 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Hekimhan ilçesinde bulunan maden ocağında bir dozerin yakılmak istendiği ve bir projektör cihazına silahla ateş edildiği bildirildi. Jandarma, olaydan sonra 3 şahsın 2 adet av tüfeğiyle yakalandığını duyurdu.

Edinilen bilgilere göre, ilçeye bağlı Deveci Mahallesinde, gece kimliği belirsiz kişiler tarafından maden ocağı atık sahasında park halinde bulunan bir dozer ve bir projektöre zarar verildi. Şantiyede çalışan görevliler jandarma ve itfaiye ekiplerine haber verdi.

3 GÖZALTI..

22 Haziran Pazartesi'ni Salı'ya bağlayan gece yarısı 00.30 sıralarında meydana gelen olayla ilgili araştırmaya başlayan Jandarma, 3 şüpheliyi yakaladı ve şahısların evlerinde yapılan aramada 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirildi.

Jandarmadan Valilik aracılığıyla yapılan açıklamada, şahısların atık döküm alanında av tüfeğiyle rastgele ateş ettikleri belirtilirken, yakılmak istendiği öne sürülen araçtan bahsedilmedi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

iha- Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız