SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Madencilik Fuarına Katıldılar

0
Güncellendi - 2018-12-18 19:38:29
Madencilik Fuarına Katıldılar
A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Mühendisliği Bölümü, 8. Uluslararası Madencilik, Tünel İnşa, Makine Ekipmanları ve İş Makineleri, Maden Türkiye 2018 Fuarı’na katılarak stant açtı.

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı ve Maden Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hikmet Sis, standın katılımcılardan yoğun ilgi gördüğünü belirtti. Üniversite-sanayi işbirliği konusunda ziyaretçilere bilgi verildiğini ifade eden Sis, bölge madencilerinin taleplerinin dinlendiğini, işbirliğinin geliştirilmesi için yeni tekliflerin değerlendirildiğini vurguladı.

İnönü Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Maden Bölüm Başkanı Prof. Dr. Murat Erdemoğlu ise TÜYAP tarafından İnönü Üniversitesine ücretsiz stant açma imkanı sağlandığını belirterek Maden Mühendisliği Bölümü öğrencileri Yeşim Erbil ve Muhammet Kabakçı’yı stant için görevlendirdikleri bilgisini verdi. Erdemoğlu, Maden 2018 Fuarı’nın üniversite ve sanayiyi bir araya getiren yoğun katılımlı ve önemli bir fuar olduğunu sözlerine ekledi.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız