SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Mado Şevket' Koronadan Vefat Etti

0
Güncellendi - 2021-04-09 10:08:12
'Mado Şevket' Koronadan Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kafe ve pastane işletmeciliği yapan ve çevresinde 'Mado Şevket' olarak da tanınan Şevket Salik, korona virüs tedavisi görmekte iken hayatını kaybetti.

52 yaşındaki Şevket Salik, bir süre önce korona virüs nedeniyle hastalanınca Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yapılan tedaviye rağmen durumu ağırlaşan ve 1 hafta önce de entübe olduğu öğrenilen Salik'in kurtarılamayarak vefat ettiği bildirildi.

3 çocuk babası olan Şevket Salik'in cenazesi, Şehir Mezarlığı Camisi'nde kılınan cenaze namazından sonra Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Şevket Salik, son iki yılda Yeni Malatyaspor'da kongrenin gündeme geldiği dönemlerde başkan adaylığını açıklamış, kongrede adaylık ortamı bulamamıştı.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya sevdalısı (2 yıl önce)
    Şevket kardeşimizin vefaatin duyunca , Şevket kardeşim gibi Malatya sevdalasi olan ve genç yaşta aramızdan ayrılan Murat Koçyiğit'i anmak istedim,her ikisinede rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin ,malatyamiz bir degerini kaybetti, Ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Başta ailesi olmak üzere tüm yakınlarına başsağlığı ve sabır dilerim,mekanı cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Prof.Dr.İsmet YILMAZ (2 yıl önce)
    Gerçek bir Malatya ve Malatya spor Sevdalısı Şevket Kardeşime Allahtan Rahmet, Başta Salik Ailesi olmak üzere tüm sevenlerine sabırlar diliyorum. Ruhun şad, Mekanın cennet olsun....
    0
    0
    Yanıtla