SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Mahalleye Atılan Hastane Çöpleri Muhtarı Kızdırdı

0
Güncellendi - 2021-03-11 02:39:00
Mahalleye Atılan Hastane Çöpleri Muhtarı Kızdırdı
A- A+ PAYLAŞ

TIBBİ ATIKLAR DA VAR.. Merkez Tecde Mahallesinde gelişi güzel sokak ortasına atılan hastane çöpleri için ilgili kurumların sessiz kalması Mahalle Muhtarını da çileden çıkarttı. Muhtar, sosyal medyasından tıbbı atıkların da bulunduğu çöplerin fotoğraflarını paylayarak, “Gerek ki bunun bir yaptırımı olsun. Lütfen sesimizi duyunuz” dedi.

Malatya’da hastane çöplerinin sokak ortasına gelişi güzel atılmasına resmi kurumların ses çıkartmaması ve gerekli yaptırımı uygulamaması, çöpü döken sorumsuzların bu ihlalini sürekli hale getirdi.

Tecde Mahallesi Muhtarı Ali Yiğit, 9 Mart tarihli sosyal medyasında çöplerin ve tıbbi atıkların fotoğraflarını da paylaşıp, “Ulu orta yol kenarına atılan hastane çöpleri tehlike saçmaya devam ediyor. Malatya Büyükşehir Belediyesine haber veriyoruz topluyorlar ikinci gün tekrar atılıyor. Bunun bir yaptırımı olması gerekir. İnsan sağlığını tehlikeye atıyorlar” ifadelerini kaydetti.

Muhtar Yiğit, 10 Mart tarihli sosyal medya paylaşımında yine fotoğraflara yer verdi ve “Çevre şehircilik, Sağlık, Halk Sağlığı Müdürlüğüne... Hastane tıbbi atıkları gelişigüzel yol kenarına atılıyor insan sağlığını tehdit ediyor. 15 gün içerisinde 4’üncü defa dökülüyor. Gerek ki bunun bir yaptırımı olsun. Lütfen sesimizi duyunuz. Tecde mahallesi Mıhlıdut devamı..” siteminde bulundu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Malatya (3 yıl önce)
    Yaptırım uygula muhtar.mahalleye sokma takip hangi araç getiriyorsa plakasını al cezasını kestir belediyeye. Kanunlar açık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gezgin Teke (3 yıl önce)
    Hayvanlar dağıtmıştır. Devir taş devri değil yok mu bir kamera tak bak kim atar diye onun vicdanı yükü ağırdır kasıtlı yapılmadığını düşünüyorum. HE tabi yapan cezalandırılmalı. Bunun özel hastane ile ne alakası var var özel kurumlar, apartmanın kiracı öğrencisi gibi bir şey oldumu lap yapıştır olmaz doğru değil...
    0
    0
    Yanıtla
  • yavuz44 (3 yıl önce)
    Muhtar haklı hangi hastane acaba Çalık hastanesi galiba en yakın o hastane var bu ne duyarsızlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne güzel suç atiyorsun devletin kurumu a.. Devlet hastaneleri böyle birşeyi yapamazlar. Bunu yapan özel poliklinik, özel hastane tarzı yerler olabilir. Aslında bu yerler de böyle birşey yapmazlar. Atıkları taşıyan kişinin kişisel sorumsuzluğu diyelim.
    0
    0
    Yanıtla