SON DAKİKA
SON DEPREMLER

1. Amatör Büyükler Futbol Ligi Başlıyor

0
Güncellendi - 2018-11-22 03:05:03
1. Amatör Büyükler Futbol Ligi Başlıyor
A- A+ PAYLAŞ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2018-2019 sezonu başlıyor. Takımlar, BAL'a yükselebilmek için kıyasıya bir mücadelenin içerisine girecek.

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Malatya Futbol İl Temsilciliğiyle birlikte Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nin kura çekimini gerçekleştirdi. 15 takımın mücadele edeceği lig, 25 Kasım'da oynanacak olan karşılaşmalarla start alacak.

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2018-2019 sezonunda Malatyaspor, Arguvan Belediyespor, Malatya Gücü Futbol Kulübü, Demirspor, Orduzuspor, Darendespor, 1966 Malatya Gençlik, Hekimhan Belediye Girmanaspor, Sanayispor, Malatya İdmanyurdu, Hekimhanspor, Kale Gençlerbirliği, Ataköyspor, Battalgazi Belediyespor ve Doğanşehir Belediyespor takımları BAL Ligi'ne yükselmek için mücadele edecek.

Yeni sezonda Malatyaspor, Arguvan Belediyespor, Malatya Gücü Futbol Kulübü, Demirspor, Orduzuspor, Darendespor, 1966 Malatya Gençlik, Hekimhan Belediye Girmanaspor takımları A Grubunda, Sanayispor, Malatya İdmanyurdu, Hekimhanspor, Kale Gençlerbirliği, Ataköyspor, Battalgazi Belediyespor ve Doğanşehir Belediyespor takımları ise B Grubu'nda yer aldı.

"HEYECANLI VE ZEVKLİ BİR SEZON BİZİ BEKLİYOR"

Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Seyfullah Özdemir, Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde 2018-2019 sezonunun 25 Kasım Pazar günü oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacağını ifade ederek, yeni sezon öncesi bütün kulüplere başarılar diledi.

Malatya amatöründe kalitenin yükseldiğini kaydeden Özdemir, "Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde her geçen yıl heyecan ve çekişme artıyor. Bu yılda aynı heyecan ve mücadelenin olacağına inancımız tam. Amatörde kalite oldukça yükseldi. Takımlarımız hedefleri doğrultusunda ligde iyi bir mücadele ortaya koyuyorlar. Her yıl birbirinden zevkli ve çekişmeli maçlar izliyoruz. Biz, federasyon olarak yeni sezona hazırız. Yeni sezon öncesi kulüplerimize başarılar diliyoruz. Sezonu centilmence, dostça, sakatlık yaşanmadan geçmesini temenni ediyorum" dedi.

İLK MAÇLAR PAZAR GÜNÜ

Malatya 1.Amatör Büyükler Futbol Ligi'nde ilk karşılaşmalar 25 Kasım Pazar günü oynanacak.

Ligin ilk hafta programı şöyle:

A Grubu

Yeşiltepe 2 nolu saha

13.00 Orduzuspor-1966 Malatya Gençlik

15.00 Demirspor-Malatyaspor

Yeşiltepe 3 nolu saha

13.00 Malatyagücü-Arguvan Belediyespor

Darende İlçe Stadı

14.00 Darendespor-Hekimhan Girmana

B Grubu

Yeşiltepe 3 nolu saha

15.00 Ataköyspor-Kale Gençlerbirliği

Doğanşehir İlçe Stadı

14.00 Doğanşehir Belediyespor-Malatya İdmanyurdu

Hekimhan İlçe Stadı

14.00 Hekimhan Belediyespor-Battalgazi Belediyespor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız