SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Amatör Futbolundan Bir Yıldız Daha Kaydı

0
Güncellendi - 2021-10-12 19:33:16
Malatya Amatör Futbolundan Bir Yıldız Daha Kaydı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Futbolunun geçmişteki önemli isimlerinden, 'Pano' lakaplı eski futbolcu Değer Dağtekin, İstanbul'da vefat etti.

Daha sonra adı Malatyagücü olarak değiştirilen Malatya Gençlik takımının 1970 ve 1980'lerdeki efsane 10 numaralarından olan Dağtekin, Malatyaspor'un profesyonel ligdeki ilk yılında formasını giyen ve futboluyla unutulmayan oyuncusu Panayot'a benzetilen oyun stili nedeniyle, 'Pano' lakabıyla anılıyordu. Uzun yıllar önce İstanbul'a yerleşen 63 yaşındaki Değer Dağtekin, bir süredir akciğer kanseri nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Evli ve 2 çocuk babası olan Dağtekin'in cenazesi, Büyükçekmece Celaliye Mezarlığı'nda kılınan cenaze namazından sonra Celaliye Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Değer Dağtekin, Malatyaspor'un eski kaptanlarından, Malatya Yeşilyurt Belediyespor Teknik Direktörü Hayati Palancı ile Malatya Büyükşehir Belediyesi BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancı'nın da dayılarıydı.

malatyahaber.com- Abdullah ERGÜN

ARŞİV FOTO: Malatya Gençlik takımı ve Değer Dağtekin (oturanlardan soldan 3.)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Selçuk-İzmir (2 yıl önce)
    Daha 2 Hafta önce İstanbul da sohbet etmiştik.Çok üzüldüm.Mekanı ceennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Turgut ÖZMÜŞ (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, Başta ailesi olmak üzere,tüm sevenlerine baş sağlığı ve sabır diliyorum,Nurlar içinde uyusun.
    0
    0
    Yanıtla
  • bayram (2 yıl önce)
    Üç rahmetli yan yana mekanları cennet olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın. Sevdiğimiz bir kardeşimizdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Özgür (2 yıl önce)
    Futbolculuğu ve kişiliği özel bir futbolcuydu. Mekanı cennrt olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Recep solmaz (2 yıl önce)
    Futbolculuguda kisiligide kaliteli ve karakterliydi bu özelliğiyle malatyanin spor camiasının neşesiydi Allah mekanını cennet etsin Allah ailesine sabırlar versin güzel kardesimin
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (2 yıl önce)
    Rahmetli iyi insandi iyi bir oyuncuyudu Allah Rahmet etsin mekani cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla