SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Anadolu Ateşi Süper Ligde

0
Güncellendi - 2019-12-16 19:03:20
Malatya Anadolu Ateşi Süper Ligde
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler ve Kadınlar Salon 1.Lig müsabakaları sonunda Süper Lig’e yükselen takımlar belli oldu. Malatya ekibi Anadolu Ateşi Hokey Spor Kulübü, kadınlarda şampiyon olarak Süper Lige yükselme başarısını gösterdi.

Türkiye Hokey Federasyonu tarafından organize edilen Erkekler ve Kadınlar Salon 1.Lig müsabakaları Malatya’da oynandı.

Yeşiltepe Spor Salonu’nda 12-16 Aralık tarihlerinde oynanan müsabakalar sonunda kadınlarda Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü ile ikinci olan Haydarpaşa Spor Kulübü Süper Lige yükseldi. Erkeklerde ise Suruç Hokey Spor Kulübü şampiyon olarak, Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü ise ikincilikle Süper Lige yükselen takımlar oldu.

Müsabakaların tamamlanmasının ardından kupa ve madalya töreni düzenlendi. Kupa ve madalya törenine Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen, Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer ve Mehmet Nogay katıldı.

Şampiyon olarak 1.Lig’den Süper Lig’e yükselen Anadolu Ateşi Spor Kulübü ile Suruç Hokey Spor Kulübü’nün madalya ve kupalarını Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ile İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren verdi. Kadınlarda ikinci olan ve Süper Lige yükselen Haydarpaşa Spor Kulübü’nün kupa ve madalyasını Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Ömer Dağdelen ile Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Seyfullah Özdemir verdi. Erkeklerde ikinci olan ve Süper Lige yükselen Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü’nün kupa ve madalyasını ise Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Şahin Özer takdim etti.

Kadınlarda sıralama şöyle oluştu:

1-Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü

2-Haydarpaşa Spor Kulübü

3-Adana Büyükşehir Hokey

Erkeklerde sıralama şöyle oluştu:

1-Suruç Hokey Spor Kulübü

2-Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü

3-Peyas Spor Kulübü.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTO: Malatya Anadolu Ateşi Spor Kulübü ekibi

FOTO: Şampiyonadan bir enstantene

FOTO: Kızlar ikincisi Haydarpaşa Spor Kulübü

FOTO: Erkekler birincisi Suruç Hokey Spor Kulübü

FOTO: Nizip Halk Eğitim Merkezi Spor Kulübü

FOTO: Dereceye giren takımlar toplu halde

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız