SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Benim İkinci Memleketim"

0
Güncellendi - 2021-10-17 21:12:06
A- A+ PAYLAŞ

Bir dizi ziyaret için Malatya’ya gelen AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını ifade ederek, “ Sayın bakanımız gerek bakanlık sürecinde, gerek genel başkan yardımcılığı döneminde gerekse de grup başkanvekilliği döneminde Malatya’nın milletvekili olarak görev yapmıştır. Malatya’nın bütün sorunlarıyla ilgili kendilerine gittiğimizde sorunların çözümü noktasında ve ilgili yerlere intikali noktasında Malatya milletvekili gibi hareket etmiştir. Biz, şimdiye kadar Malatya’mıza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz. Şuanda da bir sıkıntımız olduğunda kendilerinin makamına gidiyoruz ve sorunlarımız çözülüyor. Bundan sonraki süreçte de inşallah Malatya’mızın sıkıntılarını hep birlikte çözüm noktasında hareket edeceğiz. Yapmış olduğu hizmetlerden dolayı şükranlarımı Malatya halkı adına ifade etmek istiyorum” diye konuştu.

AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, “Malatya’da olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Malatya benim aynı zamanda ikinci memleketim. Malatya’da milletvekillerimiz ve değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız çok kıymetli çalışmalar yapıyorlar. Özellikle Malatya’mızın son 10 yılda aldığı yatırımlar bölgenin en yüksek rakamı. Her anlamda her alanda Malatya çok ciddi yatırımlar aldı. Malatya ziyaretimizde TOKİ tarafından yapılan konutların kura çekimine de katıldık. Malatya’da 6 bin 287 konut yapıldı. Devletimiz son derece güçlü. Sayın Cumhurbaşkanımızın kararlı iradesi ve duruşuyla hamd olsun bütün ihtiyaç sahiplerine TOKİ tarafından konutlar yapıldı ve kura çekimini gerçekleştirdik. Tarihimizde Malatya’nın çok özel bir yeri var. Anadolu’nun tarihinde özel bir yeri var. Malatya’nın hafızasını gençlerimize aktarmamız gerekiyor. Malatya’da olmaktan dolayı memnun olduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum” dedi.

Başkan Gürkan ziyarette AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’a kayısı ve UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesine giren Arslantepe Höyüğü’nün heykelini takdim etti. Ziyaret sonrası AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, yenilenen Büyükşehir Meclis Salonu’nu da gezdi.

AKP Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal’ın ziyaretinde Malatya Valisi Aydın Baruş, AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekili Hakan Kahtalı ve AKP Malatya İl Başkanı İhsan Koca da yer aldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • sdt (2 yıl önce)
    Akp değil AK Parti yazacaksınız haber yaparken adam olun
    %0
    %100
    Yanıtla
  • Kani BERKSOY (2 yıl önce)
    Bir siyasi partinin milletvekili , grup başkan vekili vs konumundaki bir siyasiyi bir ilin valisi neden karşılar. Sonuçta ziyarete gelen kişi devleti temsil eden biri değil; yani bakan , başbakan vs değil. Başka bir siyasi partinin yani MHP , CHP veya İYİ PARTİ'nin aynı görevinde bulunan başka bir milletvekili gelse yine karşılar mı? Vali siyasetten uzak bir brokrat olması gerekirken iktidarın güdümüne girmiş bir görevli gibi hareket edemez. Devlet hükümetten üstündür , vali devleti temsil eder. Daha neler göreceğiz neler Malatyam...
    %100
    %0
    Yanıtla
  • Emekli Ahmet (2 yıl önce)
    Milletin derdimi dinleyin makam arabasıylabirbiriniziağarlamayın üniversite mezunları gençler boş gezerken torpilli zengin çocukları devleteyamanmişlar
    %100
    %0
    Yanıtla