SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Büyük Yatırımlar Aldı"

0
Güncellendi - 2021-09-22 21:45:40
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, gündeme dair yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler Toplantısında yaptığı konuşmayla ve dik duruşuyla bir kez daha ne kadar önemli bir lider olduğunu herkese kanıtladığını söyledi. Tüfenkci, "Cumhurbaşkanımız sadece Türkiye'nin değil, tüm dünyanın ortak sorunlarına karşı yine dik bir duruş ve ders niteliği taşıyan bir konuşmayla dikkat çekmiştir. Cumhurbaşkanımızı hiç bir zaman yalnız bırakmayacağız inşallah" dedi.

"Malatya büyük yatırımlar aldı"

Milletvekili Tüfenkci, Malatya gündemi ve yatırımlara dair de konuşarak sözlerine şöyle devam etti:

"Hemşehrilerimden istirham ediyorum, lütfen aşınızı olun. Bir daha kapanma yaşamamamız için aşı olmalıyız. Yerli aşımızın da üretime başlamasıyla birlikte inşallah daha güzel günler göreceğiz. Malatya yatırım ve hizmet alımında bölgesinde durumu iyi olan illerin başında geliyor. Sanayisi, eğitimi, ulaşımı, ekonomisi ve şehirleşmesiyle sürekli büyüyen, gelişen bir Malatya var. Bakanlığımız döneminde başlayarak, arkadaşlarımız ve milletvekillerimizle takibine yaptığımız, daha sonra nihayete erdirdiğimiz Lisanslı Depoculuk, Onkoloji Hastanesi, Kuzey Çevreyolu, Battalgazi Devlet Hastanesi, Turgut Özal Üniversitesi, Üniversite Sanayi işbirliğiyle yaptığımız üniversite kampüsü, kuşak yolları, Karaciğer Nakil Hastanesi, ilçe Hastaneleri, Vagon Onarım Fabrikası'nın Kızılay'a devri, Gümrük Ticaret Bölge Müdürlüğü, Malatya Sanayisinin teşvik bölgesine alınması gibi konular başta olmak üzere bir çok konuda önemli aşamalar kat ettik. İnşallah eksiklerimizi de hızlı bir şekilde gidereceğiz. Özellikle Tekstilkent Projeleri ile istihdama büyük bir kapı açılmış olacak."

“Cumhurbaşkanımızı yalnız bırakmayacağız”

Tüfenkci, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Birleşmiş Milletler toplantısında yaptığı konuşmaya dair de açıklamada bulunarak, "Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde mücadelemiz devam ediyor. Türkiye’miz güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Artık Batı’nın ve Amerika’nın güdümünde bir Türkiye yok. Vatandaşlarımızın geleceğini düşünen, kendi dış politikasını belirleyen ve enerji üstü konumuna gelen bir Türkiye var. Gencini, yaşlısını mağdur etmeyen bir Türkiye var. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yürüdüğü bu yolda asla yalnız bırakmayacağız. Bölgede kimin oyun kurduğunu görmemiz lazım, bizler figüran değiliz. Dünyanın nasıl yönetildiğini ve kimlerin çıkarı için ne yaptığını çok iyi biliyoruz. Amerika'da açılan Türk Evi'nin taşıdığı vizyon ve misyon oldukça manidar. Türk Evi'nin bir katının Kıbrıs'a ayrılması da bu bakımdan önemli. Bu anlamda Birleşmiş Milletler'de yaptığı konuşma bir manifesto niteliği taşıyordu. Sadece ülkesi için değil, dünyadaki tüm mazlumlar için endişelenen, dertlerine ortak olan bir lider olduğunu hepimize göstermiştir" diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

14 yorum yapılmış

  • Muhittin (2 yıl önce)
    Tüefenkci hakli! Mesela Eskisehir bir Malatya kadar düz bir kent degil ama yillar önce tramway yapildi! Bir tek mantikli aciklamasi yok! Habire laf laf laf… Gerci durmadan sizi secen memlekete de hak yani!
    0
    0
    Yanıtla
  • vatandaş (2 yıl önce)
    evet çok büyük hizmet aldı aynı alanı 10 defa yıkıp tekrar yaparak haftada bir kaldırım taşı değiştirerek yandaş müteahhitler köşelik oldu
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Vekil bey uyanın hayal dunyasında yaşamaktan...halk aç sefil perisan yoksul bitik parasız mutsuz huzursuz.....neyin yatırımı,size tavsiyem asgari ucret parasini cebinize koyun ev kirası odemek kosuluyla 2 cocuk ekleyin ve harcayin bakalim yetecekmi bubpara,tekrar diyorum kira parasını yok sayin.buyrun
    0
    0
    Yanıtla
  • Huzur (2 yıl önce)
    Sayın cumhurbaşkanını bırakmamak sizin işiniz değil, dua edin o sizi bırakmasın. Bu millet size değıl ona oy verdi.Bak anlamıyorsunuz umursamıyorsunuz ama yine söyleyeyim. Yatırım yumurtamı kolisi 31 Tl sadece bu örneği verdim çünki ben fakirim bu yiyeceğı biliyorum sadece. Eskiden yağ kuyruğu vardı diyorsunuz ya en azından sıra gelince alıyordu millet..Şimdi tezgahta var ama alamıyor. 80 TL sayın vekil.Millet işsiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı bir Genç (2 yıl önce)
    Geçen gün de aynı lafı sözde Milletin vekili olan Çakır beyefendi söylemişti. "Malatya büyük yatırımlar aldı" diye.. Şehre bir bakıyorum da büyük yatırımları alan Malatya halkı değil. Yandaşlar... Uzun zamandır konuşulan YHT olayı ne oldu?? Her seçim öncesi çıkıp yeni havalimanı diyorlardı seçimden sonra mevcut terminali büyüteceğiz dediler. Malatya yemyeşil bir şehirdi. Şimdi her tarafı beton yaptılar. Sümer Park - Kanalboyu - Orduzu'dan başka yeşil alan kalmadı. Sosyal aktivite imkanını söylemiyorum bile. Bu kadar başarısızlığı bile başarı olarak lanse ediyorsunuz ya sizi tebrik ediyorum. Ek olarak da Turgut Özal Üniversitesi falan deyip övünmüş. Sayın bakan aç bir MTÜ'nün YÖK Karnesi'ndeki puanına bak ondan sonra övünür müsün yoksa bir daha lafını mı yapmazsın bilemem. Şunu da bilin; MTÜ'de neler olduğundan tüm Türkiye'nin haberi var. Herhalde sizin yok :DD
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Bülent efendi Malatya ya ne yaparsanız yapın bittiniz malatyalı mevcut vekillerin yüzünü görmek istemiyor siz vekillerin yüzünü gördüyümüz zaman iştahımız kapanıyor ona göre aptestinizi alın
    0
    0
    Yanıtla
  • TUNC (2 yıl önce)
    Amerika da Türk evi yapacağınıza öğrencilere yurt yapın, daha kendi öğrencisi kendi ülkesinde sokakta kalmış, barınacak bir yurt bulamazken, Manhattan'da Türk Evi yapmak oldukça manidar. Hani bir söz var ya '' Ayranı yok içmeye''
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri (2 yıl önce)
    yatırımları malatya değil de akp vekilleri ve çevresi almıştır iyi bakın
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (2 yıl önce)
    Mesela ne yatırımı??? Malatyayı anlatırken; 20 yıldır iktidardalar yol diyecekler yok, hastane diyecekler yok, havalimanı diyecekler yok, tren diyecekler o da yok. fabrika diyecekler o da yok...Emin olun, Malatyadan topladıkları vergi kadar yatırım yapmamışlardır. Ancak hala çıkıp olmayan şeyler üzerinden konuşuyorlar komikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    malatya büyük şehir değil büyük köy
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan (2 yıl önce)
    bizler niçin görmüyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (2 yıl önce)
    Sayın vekil Malatya nın temel sorunlarını çözdünüz mü siz ondan haber verin. Cumhurbaşkanı ve icraatları bizi şu anda direkt bağlamıyor. Bizim konumuz Malatya.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal urgan (2 yıl önce)
    Malatya Büyük şehir sanmıştım şehir hastanesi yokmuş şimdi elaziga geldim harbiden ne diyor bu vekil kapatın askeri pisti direk Elazığ'da gelelim sabah bir akşam bir sefer insan utanır yav ayıptır Malatyalılar ahmak değil vekil ahmak değil
    0
    0
    Yanıtla
  • kadir (2 yıl önce)
    malatya üvey evlat muamelesi görüyor. sivasa hızlı tren geldi. kahramanmaraşa söz verildi malatyaya bişe yok. türkiyede çevre yolu olmayan tek il malatya.. komşu illerin havalimanı on numara malatyanın malesef yıllardır aynı ve süperligde takımı olmasına rağmen.. kayısı başkenti olmasına rağmen.. iki tane devlet üniversitesi olmasına rağmen. avrupanın ve türkiyenin en iyi karaciğer nakil olmasına rağmen malesef havalimanımız işler açısı ve uçak sayılarıda çok düşük.. sultan suyu harası mefta oldu seyirci kaldınız. açıkcası komşu illrere göre gelen yatırımlar malesef.. malesefff maleseff.
    0
    0
    Yanıtla