SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya, Efeler Ligine Yakışır'

0
Güncellendi - 2020-12-26 04:51:59
'Malatya, Efeler Ligine Yakışır'
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Erkekler 1.Lig B Grubu’nda mücadele eden Malatya Büyükşehir Belediyespor, 10.haftanın erteleme maçında 28 Aralık Pazartesi günü deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek.

Grup’ta bir maçı eksik olan ve oynadığı 10 müsabakada 6 galibiyet, 4 mağlubiyet yaşayan Malatya Büyükşehir Belediyespor, 18 puanla altıncı sırada bulunuyor.

Turuncu yeşilli takım, 10.haftanın erteleme maçında 28 Aralık Pazartesi günü Hatay Antakya Spor Salonu’nda Hatay Büyükşehir Belediyespor ile karşı karşıya gelecek. Erteleme müsabakası saat 14.00’da başlayacak.

Grup’ta son oynadığı müsabakada evinde Tokat ekibi Niksar Belediye’ye 3-1 mağlup olan turuncu yeşilliler, deplasmanda Hatay Büyükşehir Belediyespor’u yenerek, devre arasına moralli girmek istiyor.

“HEDEFİMİZ EFELER LİGİ’NE YÜKSELMEK”

Malatya Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Kaptanı Turgay Doğan, bu sezonki hedeflerinin Efeler Ligi’ne yükselmek olduğunu söyledi.

Efeler Ligi’ne doğru ilerlediklerini ifade eden tecrübeli voleybolcu, “Malatya’ya daha önce gelmiştim. Türkiye Kupası maçına gelmiştim, o zaman Tokat’ta oynuyordum. Salonu ve ilgiyi görünce Malatya’nın Efeler Ligi’ne yakışacağını ta o zamanlarda düşünmüştüm. Bu senede Allah nasip etti; aslında buraya gelmek hiç aklımda yoktu ama geldik. İnşallah boşuna gelmemişizdir. Hedefimize ulaşıp, Efeler Ligi’ne çıkmak istiyoruz. Çünkü Malatya, şehir olarak bunu çok rahat kaldırabilir. Seyirci, tribün olarak da şehir bunu çok rahat kaldırır. Hedefimiz Efeler Ligi ve onun içinde çalışıyoruz” dedi.

Doğu takımlarının ligde olmasını istediğini dile getiren Doğan, “Çünkü Doğu’daki gençlerin spora yönelmesi onlar için bir avantaj ama bunu da kulüplerin iyi kullanması gerekiyor. Şöyle söyleyeyim; tribünde kötü şeylerin olmaması lazım. Gelen rakibe daha saygılı olmaları gibi şeyler olursa inşallah daha iyi olur. TVF Erkekler 1.Ligi’nde müsabakalar A ve B Gruplarında oynanıyor. Bizim grubumuz, diğer gruba göre çok daha kaliteli. Bizim grubumuzda ilk 4’te yer alan takım, diğer grubu lider bitirebilir. Takımda iyi bir uyum var. Yabancı oyuncu arkadaşlarımızda var, onlarında takımla uyumları iyi.  Türk voleybolunda Doğu’nun insanları bu işin içinde ve zirvesindeler. Malatya’nın Efeler Ligi’ne yakışacağına inanıyorum. Buraya gelen takım ve rakiplerinde ‘İyi ki bu takım Efeler Ligi’ne çıkmış’ demeleri lazım. Buraya geldiklerinde mutlu ayrılmaları gerekiyor. Gerekli ilginin ve misafirperverliğin üst düzey olması lazım ki Doğu’daki spor kültürünün ne kadar ileriye gittiğini görsünler” diye konuştu.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • voleybolcu (3 yıl önce)
    hepimiz istiyoz efeler ligine çıkmanızı da dag 10 bin nüfuslu niksara ve 20 bin nüfuslu kasaba takımlarıana kendi sahnızda yenildiniz bu durumda çıkmanız zor kimseyi kandırmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (3 yıl önce)
    10 maçın 4 ünü kaybeden takım efeler ligine çıkamaz milletin aklıyla dalga geçmeyin
    0
    0
    Yanıtla