SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Film Festivali 10 Aralık’ta  

0
Güncellendi - 2021-10-18 22:12:04
Malatya Film Festivali 10 Aralık’ta  
A- A+ PAYLAŞ

Bu yıl 10.’su düzenlenecek Malatya Uluslararası Film Festivali’nde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Belgesel Film Yarışması ve Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması için başvuralar 1 Kasım 2021 tarihine kadar yapılabilecek.   

Yönetimi ve organizasyonu Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek olan 10. Malatya Uluslararası Film Festivali 10-14 Aralık 2021 tarihleri arasında yapılacak.  

Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Malatya Valiliği’nin de destek verdiği 10. Malatya Uluslararası Film Festivalinde Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması, Ulusal Belgesel Film Yarışması ve Ulusal Kısa Metraj Film Yarışması yapılacak. Yarışmaya katılmak isteyenlere eserlerini 1 Kasım 2021 tarihine kadar teslim etmeleri için zaman verildi.   

Malatya Uluslararası Film Festivali Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasın da Arslantepe Kral Tarhunza heykeli ile birlikte verilecek olan ödüller ise şu şekilde;  En İyi Film 125.000 TL, En İyi Yönetmen  25.000 TL, En İyi Senaryo 15.000 TL, En İyi Görüntü Yönetmeni 15.000 TL , En İyi Kadın Oyuncu 15.000 TL, En İyi Erkek Oyuncu 15.000 TL, Fahri Kayahan En İyi Müzik 10.000 TL. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışmasın da En İyi Film Kemal Sunal Halk Ödülü, Ulvi Saran Jüri Özel Ödülü ve SİYAD En İyi Film Ödülü olarak ise Arslantepe Kral Tarhunza heykeli verilecek.  

Ulusal Kısa Film Yarışmasında ise derece alanlara Arslantepe Kral Tarhunza heykeli ile birlikte  

En İyi Kısa Film 15.000 TL, En İyi 2. Kısa Film 10.000 TL ve En İyi 3. Kısa Film 7.500 TL  ödül verilecek.   

En İyi Belgesel Film  için ise Arslantepe Kral Tarhunza heykeli ile birlikte 30.000 TL  ödül verilecek.  

Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • mustafa (2 yıl önce)
    10 cusu düzenleniyormuş ?birincisinden bişey anlayan varmı arkadaşlar,ayranı yok içmeye misali,herşeyi baş ettik bi filim festivalimiz noksandı oda tamam
    0
    0
    Yanıtla
  • mlx (2 yıl önce)
    Kaldıran gitsin şu film festivalini.buraya harcanan bütçeye yazık günah.sağolsun ulvi saran valinin malatya ya bıraktığı saçma bir organizasyondan başka bişey değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • ufuk (2 yıl önce)
    Malatya'nın hem ekonomik , hem de siyasi olarak bir potansiyeli var...Malatya'nın film festivaliyle özdeşleşen bir yanı varsa...birileri bana bunu anlatsın....Bu sene içerisinde ilimizde kaç tane uluslararası film çekildi....kaç tane uluslararası sanatçı Malatya'da ikamet ediyor , bu şehir değer katıyor...Kaç tane üst düzeyde tiyatro , sinemanız var , izleyici sayınız kaç...Kısacası yaptığınız her iş film gibi gerçekten...oyuncu da sissiniz.... senaristte sizsiniz....figüranda sizsiniz...Yapmayın Malatya'nın potansiyelini boş işlerde harcamayın...
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (2 yıl önce)
    Gitsin Malatya’nın paraları
    0
    0
    Yanıtla