SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Gücü'nde Transfer

0
Güncellendi - 2017-07-21 17:46:43
Malatya Gücü'nde Transfer
A- A+ PAYLAŞ

ölgesel Amatör Futbol Ligi (BAL) ekiplerinden Malatya Gücü Futbol Kulübü, transfer çalışmalarına hız verdi.

İnönü Üniversitesispor’u devraldıktan sonra Malatya Gücü Futbol Kulübü olarak BAL Ligi’nde yoluna devam edecek olan kırmızı beyazlılar transfer çalışmalarını hızlandırdı.

Malatya Gücü Futbol Kulübü, transfer çalışmaları kapsamında orta saha oyuncusu Ahmet Bezen, tecrübeli forvet oyuncusu Engin Bilici, tecrübeli orta saha oyuncusu Cumali Kılınç’ı kadrosuna kattı.

Malatya Gücü Futbol Kulübü sportif direktörü ve futbol şube sorumlusu Aziz Yiğit, tecrübeli ve yetenekli isimleri kadrolarına kattıklarını ifade etti.

Yiğit, transfer çalışmalarının yoğun bir şekilde devam ettiğini belirterek, “Yürekli, forması için savaşan, sahaya çıktığında aslanlar gibi mücadele edecek oyuncuları kadromuza katıyoruz. Daha önceden listemizde olan futbolcularla anlaşma imzalıyoruz. Kadromuzu tecrübeli ve yetenekli futbolcularla oluşturup, ay sonunda sezon hazırlıklarına başlayacağız” dedi.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Dündar (6 yıl önce)
    Başarılar diliyorum şimdiden başkanım. Malatya amatör takımlarının bu sene işi çok zor. Çünkü malatya hakemliği aldığım bilgiye göre çok aşağı seviyelere düşürülmüş. Hakemlerin hepsi mutsuz ve hepsine haksızlık yapılmış . Bu sene maçlarda çok büyük sıkıntılar çıkacak bakın görün. Adaleti dağıtacak insanlar objektif kararlar verebilecek ruhsal durumda değiller . hakem camiasını içine düştüğü bu durumdan kurtarmanın tek yolu ömer karaca ve ekibinin istifa etmesidir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Aziz hocam bir iki tane de iyi yabancı alırsanız Malatya gücü 3.lig e rahatlıkla çıkar.Allah yardımcınz olsun. Yolunuz açık olsun.
    0
    0
    Yanıtla