SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Halkıyla Büyük Bir Aileyiz"

0
Güncellendi - 2021-03-06 09:57:49
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor Kulüp Yönetimi, salgın hastalık yasaklarının kontrollü biçimde azaltılması sonrasında, futbolcular ve aileleri ile birlikte Denizlispor maçı öncesinde yemekte biraraya geldi.

Havuzbaşı Restoran'da düzenlenen moral yemeğine, Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Sportif Direktör Ali Ravcı, Antrenör Hakan Çalışkan, futbolcular, futbolcuların eşleri ve çocukları katıldı.

Son derece samimi bir ortamda geçen moral yemeğinde konuşan Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Yeni Malatyaspor'un sadece yönetim ve futbolculardan oluşmadığını, başta futbolcuların eşleri ve çocukları olmak üzere arka planda fedakarlık yapan büyük bir aile olduğunu vurgulaarak "Sagın nedeniyle, uzun süredir planladığımız böyle bir buluşmayı uzun süre ertelemek zorunda kaldık. Bugün burada hep birlikte bir arada olmaktan son derece mutluyuz. Bu camiada birimizin üzüntüsü hepimizin üzüntüsüdür; birimizin mutluluğu hepmizin mutluluğudar.Birlik ve beraberlik içinde olduğumuz takdirde, inanıyorum ki Malatya halkının büyük sevdası Yeni Malatyaspor'u hak ettiği yere taşıyacağız" dedi.

Kaptan Adem Büyük, "Taraftarımızı yeterince üzdük; toparlamak da bizim elimizde"

Yeni Malatyaspor TV mikrofonlarına konuşan Yeni Malatyasporlu futbolcular da moral yemeğindeki birliktelik ile ilgili düşüncelerini açıkladı.

Moral yemeğine eşi ile birlikte katıman YMS Kaptanı Adem Büyük de yemekte yaptığı konuşmada, bu tür buluşmaların futbolcuların moral ve motivasyonunun güçlendirdiğine dikkat çekerek, "Eşimizle, çocuklarımızla, arkadaşlarımızla sıcak ve samimi bi ortamda, yemekte buluşmaktan çok mutluyuz" diye konuştu.

"Taraftarımızı yeterince üzdük, camiamızı yeterince üzdük. Ama durumu toparlamak ve taraftarımızı mutlu etmek de bizim elimizde" diye konuşan Kaptan Adem Büyük, Denizlispor maçından başarıılı bir sonuçla dönerek Yeni Malatyaspor taraftarını mutlu etmeyi hedeflediklerini söyledi. Taraftar kadar hatta daha fazla kendilerinin de üzgün olduğunun bilinmesini istediklerini ifade eden Kaptan Adem Büyük, "Taşın altına hep birlkte elimizi daha fazla koyarak bu gidişata bir son vermek istiyoruz" dedi.

Semih Kaya da geceye eşiyle birlikte katılan futbolculardan biriydi. Semih Kaya, gecede yaptığı konuşmada, organizasyonun futbolcu ailelerinin kaynaşması ve futbolcuların daha fazla birlikte olması ve takımdaşlık ruhunun derinleştirilmesi anlamında çok faydalı olacağını belirterek, moral yemeği için kulüp yönetimine teşekkür etti.

Malatya'da olmaktan mutlu olduklarını vurgulayan Semih Kaya, "Biz sadece Yeni Malatyasporlu futbolcular ve futbolcularımzın aileleri ile değil, Malatya halkının, taraftarımızın tamamı ile büyük bir aileyiz. Biz böyle değerli ve büyük bir ailenin mensubu olmaktan son derece mutluyuz" diye konuştu.

Kendilerini Malatya'da yalnız hissetmediklerini söyleyen Semih Kaya, "Malatya halkı, taraftarımız bizim arkamızda dursun. Hiç bir zaman onları utandırmayacağız"

Umut Bulut da YMS TV mikrofonlarına konuşurken, "Birlikte olmak çok güzel. Aileler birbiri ile tanışarak kaynaşıyorlar. Pandemi dönemi antremandan eve, evden antrenmana gittiğimiz için, bu buluşma güzel bir değişiklik oldu" dedi.

Stevie Mallan, "Güzel bir birlikteliğimiz var"

Ara transferde İskoçya'dan Yeni Malatyaspor'a transfer olan Stevie Mallan ise Malatya'da olmaktan çok mutlu olduğunu söyledi. Mallan, "Burada çok güzel bir birlikteliğimiz var. Oynayacağımız Denizli maçı öncesi hep birlikte olmaktan mutluyuz, Takım iyi çalışıyor. Denizli'den 3 puan almayı hedefliyoruz. Buna ihtiyacımız var. Peş peşe galibiyetler alıp üst sıralara tırmanmak istiyoruz" dedi.

Karim Hafez gecede Arapça, Boşnak Jetmir Topalli ise Türkçe şarkı söyledi.

Adem Büyük, Semih Kaya ve Bülent Cevahir'in eşleri de Malatya'yı çok sevdiklerini ve Malatya'da yaşamaktan mutlu oldukların söylediler.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Korkmaz (3 yıl önce)
    Yeyin için keyfinize bakın . Burası büyük bir çiftlik . Hepinize yazıklar olsun . İnsanda utunma olur. Malatya taraftarını üzmeyi hakkınız yoktur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mülayim (3 yıl önce)
    Nasip olaydı da bi de taraftar mutlu olaydı. Kamp yaptınız olmadı. Hoca değiştirdiniz olmadı. Şimdi de moral yemeği. İnşallah bu olur. Ama takım içindeki bir kaç ıskarta futbolcu olduğu sürece olmayacak maalesef güvenmiyorum size
    0
    0
    Yanıtla
  • mülayim ve benzerleri 3-4 hafta olumsuz yazılarınıza ara verseniz takım düzelecek rica ediyorum illaki olumsuz yazmak zorundamısınız
    0
    0
    Yanıtla