SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Her An Ulaşılabilir Vekiline Kavuşmuştur"

0
Güncellendi - 2018-07-03 21:33:22
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, mazbatasını aldıktan sonra Adliye önünde yaptığı açıklamada, “Ben,  teşkilatım ve tüm arkadaşlarım adına bundan sonra Malatya ulaşılabilir, her an her ortamda kendisine dertlerini anlatabilir bir vekiline kavuşmuştur. Bu vekil Malatya için hizmette herkes ile birlikte olur, gerek AK Parti’den ittifak ortaklarımız ile beraber Malatya için alınacak tüm kararlarda altına imzamızı atarız.” dedi.

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, milletvekili mazbatasını aldı.

Milletvekili Fendoğlu, MHP’li yöneticiler ve partililerle birlikte geldiği Adliye’de basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Fendoğlu, “20 yıllık hasret bugün bitti. Mazbatamızı Allah’a şükür aldık. Bu seçim süreci içerisinde canla, başla bize destek olan, omuz veren, bütün hemşehrilerimi, gönüldaşlarımı, tüm teşkilatımı gönülden kucaklıyor, hepsine selamlarımı saygılarımı iletiyorum. Zorlu bir seçim süreci atlattık. 19-20 yıl aradan geçer bir süreden sonra biz MHP olarak hiçbir zaman biz ne davamıza, nede halkımıza küstük, ne de ihanet içinde bulunduk. Cenab-ı Allah bugünleri gösterdi sonucunda.” Dedi.

Fendoğlu şunları söyledi:

“Ben,  teşkilatım ve tüm arkadaşlarım adına bundan sonra Malatya ulaşılabilir, her an her ortamda kendisine dertlerini anlatabilir bir vekiline kavuşmuştur. Bu vekil Malatya için hizmette herkes ile birlikte olur, gerek AK Parti’den ittifak ortaklarımız ile beraber Malatya için alınacak tüm kararlarda altına imzamızı atarız. Bundan hiç kimse endişe etmesin. Bu mutlu gönümüzde hepiniz geldiniz, zahmetler verdiniz, köylerden geldiniz, hepinizin eline ayağına sağlık, hepinize yürekten teşekkür ediyorum. TBMM’de de temel amacımız devletimin ve milletimin emrinde olacağım.  Bundan hiç kimse şüphe etmesin. Haklarınızın da savunucusu olacağıma buradan söz veriyorum. Hiç kimse endişe etmesin, hepinizin milletvekiliyim.”

Bir vatandaşın “İdam istiyoruz” ifadesine Fendoğlu, şu yanıtı verdi:

“İdam konusunda MHP Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin milletimize sözü vardır. Sadece son olayda değil, daha öncede bu konudaki düşüncelerini sayın genel başkanımız kamuoyu ile paylaşmıştı.  Çocuklarımıza ve kızlarımıza yönelik vahşet saldırıları karşısında idamın çıkması için elimizden geleni yapacağız.”

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

12 yorum yapılmış

  • Mehmet (5 yıl önce)
    Sayın vekilim hayırlı olsun. Bu malatyamızın kuzey çevre yolu ne zaman bitecek. İlgilenmenizi rica ediyorum. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (5 yıl önce)
    sn vekil size kolay erişebilmek için , eskimez vekil sn Mustafa ŞAHİN i rol model alabilirseniz O nun gibi tv lar ve her ortamda telefonunu veren mustafa şahin gibi telefonununzu verin her haftanın üç günü Ankarada TBMM de diğer dört gününüzü de Malatyada halkın arasında ve irtibat büronuzu açıp sn M. ŞAHİN gibi inşallah olabilirseniz sizede bu millet şükran borçlu olur inş.
    0
    0
    Yanıtla
  • TANER BEKMEZCİ (5 yıl önce)
    Umarız ikinci bir Özaql vak'ası olmaz..ÖZAL'ın oğlu da babasının adıyla oy alıp vekil olmuştu da sonrasında soyadının lâyığını verememişti..Sayın Vekilimizi tebrik ediyoruz..Lakin, verdiği sözlerini yerine getirip getirmediğine de pür dikkat kesileceğimizi bilmesini istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Genç Ses (5 yıl önce)
    Birisi vekilin telefon numarasını istemiş, bir tanesi Malatya'nın yollarını kimse yapmadı Mehmet bey yaptırır demiş, bir diğeri CHP 150 vekili aşamasın demiş dualar etmiş. Ne kadar cahil bir millet olma yolunda ilerliyoruz ya. Vatandaşın ne vekilin numarasına ihtiyacı olmalı, ne ana muhalefet partisine beddualar etmeli, ne de kalkıp yıl olmuş 2018 hala yol istemeli. Abiler amcalar bırakın artık şu tutumu güçlü bir muhalefet güçlü bir Türkiye demektir aynı zamanda son verin artık takım tutar gibi parti tutmayı. Yol, su, tarım, inşaat devri bitti. Bize yenilenebilir enerji kaynakları, yüksek teknolojili üretimler, endüstriyel sanayiler, bilim yuvaları gerekiyor artık. Ne olur bizlere güzel bir gelecek bırakın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şüle (5 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin.Vatana millete hayırlı olsun.Vekil demek temsilci demek ulaşılabilir olmak milleti ciddiye almak demektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp (5 yıl önce)
    Hayırlı olsun Rabbim utandırmasın. Halkın içinden haktan yana olan vekil..
    0
    0
    Yanıtla
  • Süleyman (5 yıl önce)
    ALLAH BU MEMLEKKETTE İNŞALLAH DAHA UZUN YILLAR ERDOĞAN DEVRİ DEVAM EDER ALLAH CHP 150VEKİLDEN YUKARI ÇIKARMAZİNŞŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    ARTIK AKP Yİ MHP YÖNETECEK YAPIN TEKLİFİNİZİ KABUL EDİLMEZSE SİZDE AKP NİN KARARLARINA YOK ÇEKERSİNİZ
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA LI (5 yıl önce)
    VEKİLİM HİÇ BİR ZAMAN BİR VEKİLE ULAŞMAK MÜMKÜN DEĞİL MADEM Kİ VEKİLE ULAŞMAK ZOR DEĞİL DİYORSUNUZ LÜTFEN ALLAH RIZASI İÇİN TELEFON NUMARANIZI PAYLAŞIRMISINIZ
    0
    0
    Yanıtla
  • ‘Alo vekil hattı arayın gelelim’ olarak anladın sen heralde.Bir sorunun olursa partiye gider anlatırsın danışmanıyla irtibata geçerler,gerekirse görüştürürler tabiki bir şekilde
    0
    0
    Yanıtla
  • fatih dogdu (5 yıl önce)
    malatya yollarını kimse yaptıramadı belki mehmet bey yaptırır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kuzey çevre yolu yıllardır bekliyor. Malatya da trafik tıkanmış
    0
    0
    Yanıtla