SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Hokey Zirvede

0
Güncellendi - 2017-02-19 19:15:37
Malatya Hokey Zirvede
A- A+ PAYLAŞ

Erkekler Salon 1. Lig’de ikinci gün müsabakaları tamamlandı. Müsabakalar sonucunda 10 puan toplayan Malatya Hokey Spor Kulübü, zirvede yer aldı.

Türkiye Hokey Federasyonu’nun organize ettiği, 17-21 Şubat 2017 tarihleri arasında Alaya Atatürk Spor Salonunda oynanan 2016-2017 Sezonu Erkekler Salon 1.Lig’de çekişmeli maçlar oynandı.

İkinci gün müsabakalarında alınan sonuçlar şöyle:

Atatürk Liseliler Spor Kulübü-Alaiye GSK: 8-3

Alanya Belediyespor Kulübü-Selçuklu Belediyespor Kulübü: 4-8

Gaziantep Doruk Spor Kulübü-Osmaniye GSK: 2-4

Malatya Hokey Spor Kulübü-Diyarbakır Aynkebir Spor Kulübü: 14-1

Nizip HEM SK-Zonguldak Demir Tenis Hokey SK: 1-0

Osmaniye GSK-Malatya Hokey Spor Kulübü: 3-3

Selçuklu Belediyespor Kulübü-Gaziantep Doruk Spor Kulübü: 2-0

Zonguldak Demir Tenis Hokey SK-Alanya Belediyespor Kulübü: 7-1

Diyarbakır Aynkebir Spor Kulübü-Atatürk Liseliler Spor Kulübü: 2-4

Alaiye GSK-Nizip HEM SK: 4-8

MALATYA HOKEY AVERAJLA LİDER

Ligde oynanan 4 müsabaka sonunda 3 galibiyet, 1 beraberlik alan Malatya Hokey Spor Kulübü, 10 puanla zirvede yer alıyor. Malatya temsilcisi 47 kez ağları havalandırırken, kalesinde 7 gol gördü.

Malatya Hokey Spor Kulübü gibi 10 puanı bulunan Osmaniye GSK, 4 maçta 3 galibiyet, 1 beraberlik aldı.

Nizip HEM ve Selçuklu Belediyespor Kulübü’nün 9’ar, Zonguldak Demir Tenis Hokey, Gaziantep Doruk Spor Kulübü ve Atatürk Liseliler Spor Kulübü’nün ise 6’şar puanları bulunuyor.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız