SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya İki Önemli Yatırıma Kavuşacak"

0
Güncellendi - 2021-01-29 21:16:46
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, ulaşım alanında Malatya’ya kazandırılacak yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, “Tohma Köprüsü’nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 Şubat’ta resmi açılışını yapacağız. Aynı zamanda Malatya’mız için önemli yatırımlardan bir diğeri olan ve hava ulaşımı noktasında önemli bir eksikliği giderecek terminal binasının da temelini atacağız” dedi.

Tüfenkci, önümüzdeki günlerde açılışları yapılacak yatırımlarla ilgili yaptığı değerlendirmede Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Adil Karaismailoğlu’nun 6 Şubat’ta Malatya’ya geleceğini söyledi.

Malatya’nın ulaşım alanında iki önemli yatırıma kavuşacağını kaydeden Tüfenkci, “Malatya için önemeli projelerden birisi olan, Kuzeyi Güneye bağlayan Tohma Köprüsü’nü millete verdiğimiz sözü tutarak tamamladık ve 6 Şubat’ta resmi açılışını yapacağız. Ulaştırma ve Haberleşme Bakanımız Adil Karaismailoğlu bu vesileyle Malatya’mıza gelecek. Aynı zamanda Malatya’mız için önemli yatırımlardan bir diğeri olan ve hava ulaşımı noktasında önemli bir eksikliği giderecek terminal binasının da temelini atacağız. Malatya’nın ve bölgenin ihtiyaçlarını karşılayacak, uçak sefer sayılarını arttıracak terminal binamızın açılışıyla beraber inşallah yurtdışı ve charter seferleri de belirgin sayıda artış gösterecek. Bu noktada arkadaşlarımızın gayretleri devam ediyor. Bizlerde bu çalışmaları yakından takip ediyoruz.  Malatya’mızın bulunduğu stratejik konum ile sanayisi ve tarımı gelişmiş bir kent olarak ulaşımını hem karayoluyla hem havayoluyla hem de demiryoluyla geliştirmek için çaba sarf ediyoruz. İnşallah bu çabalarımız meyvelerini vermeye başladı” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • Hakan (3 yıl önce)
    Sayın bakan sizler ne yaptınız bakıyorum Malatya kayısı hariç bir gelir kapısı deyil bitane turislik yer yok dün haberlerde Bingöl ve kahraman Maraş kayak merkezlerini ve oraya gelen yerli yabancı turistleri gördüm şehrimden utandım koca beydagini bir kayak merkezine çeviremiyorsunuz ne yapıyorsunuz sizler anlamiyon ne büyük fabrikamiz var ne bi elektronik ürün imalatı üreten fabrika yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yavuz (3 yıl önce)
    Yapilan havaalanı terminal binasının yenilenmesi. Bakkk baaak ne büyük yatırım. 20 senedir bir havaalanı yapamadınız her sene bina yıkıp yapıyonuz. Yazık milletin parasına.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (3 yıl önce)
    Stadı Muşlu firma yaptı rezil oldu. Havaalaninida Batmanlı firma almış berbat olacak. Şu büyük işleri keşke büyük firmalar yapsa
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı44 (3 yıl önce)
    Bülent başkan diyorsa yapar
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Uğur (3 yıl önce)
    Malatya için Türkiye için her kim en ufak bir çalışma yapıyora Allah onlardan razı olsun . Yolları açık ömürleri uzun olsun inşallah... Malatyalıların beklediği en önemli ve ihtiyacı olduğu hızlı tren ve istihdam edilecek büyük çalışma alanları gençlerimiz boş
    0
    0
    Yanıtla