SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Kayseri ve Sivas Karayolu Ulaşıma Kar Engeli

A- A+ PAYLAŞ

İKİ İLÇEDE YÜZ YÜZE EĞİTİME ARA.. Malatya-Kayseri ve Sivas kara  yollarında yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle tedbir amaçlı olarak araçların geçişine izin verilmiyor.

Alınan bilgiye göre, etkisini arttıran yoğun kar yağışı ve tipi dolayısıyla Malatya'dan Kayseri istikametine giden araçların geçişine izin verilmedi.

Malatya-Kayseri kara yolunun Darende ilçesi Gümüşlüdere mevkisinde kar yağışı ve buzlana nedeniyle bazı otomobil, kamyon, tır ve yolcu otobüsleri yolda kaldı.

Yolda kalan araçlar, trafik polislerinin gayretiyle ilçe merkezine getirildi.

Darende Bölge Trafik İstasyonu ekipleri hem ilçe girişinde hem de ilçe çıkışında zincir, takoz ve çekme halatı bulunmayan araçların geçişlerine izin vermedi.

Darende Kaymakamlığında da yoğun kar yağışı ve tip nedeniyle kriz masası oluşturuldu.

Darende İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Darende İstasyon Amirliği görevlileri tarafından, seyahat halinde bulunan yaklaşık 200 vatandaş ilçede bulunan yurtlarda misafir edildi, gece yemek ikramı yapıldı.

Malatya- Sivas karayolunda da kar ve tipi nedeniyle ulaşıma 02.00 sıralarında ara verildi, araçların Hekimhan'dan Sivas yönüne gitmeleri engellendi.

HEKİMHAN VE DARENDE'DE OKULLARA TATİL

Bu arada Darende ve Hekimhan ilçelerinde  yoğun kar yağışı nedeniyle yüz yüze eğitimin başladığı okullarda eğitime Çarşamba günü ara verildi.

Darende Kaymakamlığından tatil kararı ile ilgili yapılan açıklamada," Tüm okullarımız yoğun kar yağışı nedeniyle bir gün süreyle tatil edilmiştir. Çocuklarımız, karın tadını çıkarın...Ayrıca kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan malul ve engelliler, kronik hastalığı bulunanlar ile hamile personellerimiz idari izinli sayılacaktır."denildi

Hekimhan Kaymakamı Muhammed Öztaş da, yoğun kar ve tipi nedeniyle ilçede yüz yüze eğitime 17 Şubat Çarşamba günü için ara verildiğini, ayrıca kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin izinli sayılacağını sosyal medya hesabından duyurdu.

AA- iha- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)
    Yıl 2021 çok övündükleri duble yollar ve dünya para ödeyip geçtiğimiz otoyollar açık tutuklamıyor...????
    0
    0
    Yanıtla
  • AKP'li değilim,fakat sırf muhalefet olsun diye konuşmayın.Orasi Uzunyayla Karayollarının tüm ekipmanını yıgsalar yinede tamamen açılmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYAPLATFORMU (3 yıl önce)Malatyalı isimli kullanıcı yorumuna
    Hadi ya ovit denilen geçitten geçtinmi tünel yapılmazdan önce. Yada tünel yapıldıktan sonra. Ömrü hayatında Malatya Elâzığ Adıyaman dışında başka bir şehire gitmemiş yaşamamış görmemiş bir kişi gibi geliyorsun bana...
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğum günü partisi (3 yıl önce)MALATYAPLATFORMU isimli kullanıcı yorumuna
    Boş konuşmayı ahlak edinmişsiniz tek şerit olsa da 5 şerit olsa da bu bir doğal bir afettir Allahın lütfudur yazın o karaladığın duble yolda140 la giderken sesin çokmıyor elinizi kalbinize koyarak yorum yapın
    0
    0
    Yanıtla