SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya- Kayseri ve Sivas Yollarında Ulaşıma Kar Engeli

0
Güncellendi - 2021-02-01 21:57:52
Malatya- Kayseri ve Sivas Yollarında Ulaşıma Kar Engeli
A- A+ PAYLAŞ

Etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle Malatya-Kayseri ile Malatya-Sivas karayolları gece ulaşıma kapandı ve sabah saatlerine kadar ulaşım yapılamadı.

Gece etkisini artıran yoğun kar yağışı dolayısıyla kentte ulaşımda aksaklıklar yaşanıyor. Malatya-Kayseri kara yolunun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşıma kapandığı bildirildi.

Jandarma ve trafik ekipleri Kayseri istikametine giden araçları Darende'de durdurarak geçişlere izin vermedi. İlçedeki öğrenci yurtları ile konaklama tesislerinde, yolda kalanlar için yer ayarlandı.

Malatya-Sivas karayolunda da kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşım sağlanamıyor. Jandarma ve trafik ekipleri, Hekimhan ilçesinde araçları durdurarak geçişlerine izin vermedi.

SABAH SAATLERİNDE AÇILDI

 Etkili olan yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle gece kapanan Malatya-Kayseri ile Malatya-Sivas kara yolları ulaşıma açıldı.

Yoğun kar yağışının gece etkisini artırması dolayısıyla ulaşımda aksaklıklar yaşandı. Karayolları ekipleri, ulaşıma kapanan Malatya-Kayseri ile Malatya-Sivas kara yollarının ulaşıma açılması için yoğun mesai harcadı.

Yolların açılmasının ardından jandarma ve trafik ekipleri, gece boyunca bekleyen araçların geçişine izin verdi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zafer (3 yıl önce)
    24 saattir kapalı deniliyor doğrumu acaba...???
    0
    0
    Yanıtla