SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Kar ve Tipi Yolları Ulaşıma Kapattı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve çevresinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle Malatya- Kayseri ve Malatya- Sivas karayollaının yanı sıra bazı ilçe yolları ulaşıma kapandı.

https://youtu.be/tRuJ1PrhX7M

Öğleden sonra etkili olmaya başlayan ve il genelinde hayatı etkileyen kar yağışı, yollarda buzlanmaya da yol açtı.

Yoğun kar, tipi ve buzlanma nedeniyle, Malatya- Kayseri, Malatya- Sivas, Malatya Pütürge, Arapgir- Arguvan, Malatya- Çelikhan, Malatya- Sincik ve Arapgir- Divriği karayollarının ulaşıma kapandığı bildirildi.

Jandarma ve trafik ekipleri, yollardaki yağış engeli nedeniyle araçların yola çıkmasına izin vermiyor.

Bu arada, Karayolları ekipleri de yollarda kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını sürdürüyor.

FOTO: malatyaemniyet- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Behçet (2 yıl önce)
    Kar yağacağı belli idi. Meteoroloji bildirdi ve Malatya haber de haber yaptı. Büyükşehir bizde hazırız dedi. Ve kar yağdı. Sonuç yine Selahattin bey büyük lafları ile karın altında kaldı. Fiyasko yine karşımızda . Belediyecilik bilbordlara reklamlarını asmak değil. Artık neye kızayım bilemiyorum. Bu kaçıncı fiyasko
    0
    0
    Yanıtla
  • Ardın (2 yıl önce)
    Yakinca ya ulaşım sağlanamıyor. Ekmeğe bile gidemedim. Yolları açamayan yeşilyurt bld ne teşekkürler. Çok iyi calisiyorlar. saat şuan 11.00 yollar halen kapalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Garip Malatya'lı (2 yıl önce)
    400 Araç 800 Personel ile hazır duran Malatya Büyükşehir Personeli ana cadde ara sokaklarda her yer berbat BERBAT BİR BELEDİYE SINIFTA KALDIN SELOOOO
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş 44 (2 yıl önce)
    Şehiriçinde Belediyeler tatilde yollarda çalışma kar temizleme yokkk Başkan n
    0
    0
    Yanıtla
  • Yener A (2 yıl önce)
    Belediye gene sınıfta kaldı fahri kayahan tarafları hiç temizlenmemiş. Cevre yoluna sadece tuz atmak çalışmak degıl. Birde biz hazırız diye resim atıyorlar. 2 sene öncede aynı şey yasanmış ve 1 gün sonra iş makineleri temizlemişti. SEÇİMLER KADERİNİZDİR..!
    0
    0
    Yanıtla
  • Adalet Halkın Sopasıdır (2 yıl önce)
    Maşallah Büyükşehir bld ve ilçe bld ne güzel çalısıyor.. araçlar çıkmıyor çalışma yok , yol tuzlama yok... 12 ayın 11 ayı yatan beledıye personellerı kar engelınde yıne sınıfta kalmıslardır... O operatorler nerede ? nerde iş makınaları? Hani nerde neden görmüyoruz? Çünki yan gel yat osman devri... artık bitti devriniz, geliyor gelmekte olan!!!
    0
    0
    Yanıtla