SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya SANTEK 2. Toplantısını Yaptı

0
Güncellendi - 2021-12-30 03:07:21
Malatya SANTEK 2. Toplantısını Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Vali Aydın Baruş başkanlığında, Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK) 2021 yılı 2. dönem toplantısı gerçekleştirildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü tarafından Sanayi ve Teknoloji İş Birliği Kurulu (SANTEK), 2021 yılı 2. dönem toplantısı İnönü Üniversitesinde yapıldı.

Baruş, toplantıda yaptığı konuşmada alınacak kararların sanayinin gelişimine katkıda bulunacağını belirtti.

Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı ise SANTEK hakkında bilgilendirme sunumu yaptı.

Konuşmaların ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

Toplantıya, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süleyman Serdar Karaca, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Akif Gülaçtı, Ticaret İl Müdürü Ahmet Demirbağ, OSB Yönetimleri, FKA Genel Sekreteri Dr. Abdulvahap Yoğunlu, MÜSİAD, iş insanları ve öğretim üyeleri katıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız