SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Malatya Seçimini Yapmış'

A- A+ PAYLAŞ

Saadet Partisi (SP) Genel Başkan Numan Kurtulmuş, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Davos'ta halkın hissiyatını yerine getirerek önemli bir tavır ortaya koyduğunu belirterek, "Bu tavrı desteklediğimizi ve takdir ettiğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

SP lideri Kurtulmuş, "Saadet Türkiye ile Buluşuyor" programı kapsamında Malatya'da partililerle biraraya geldi. Atatürk Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen programa Kurtulmuş ve SP Onursal Başkanı hemşehrimiz Recai Kutan'ın yanı sıra merkez ve ilçe belediye başkan adayları ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. Salonda halkı ayakta selamlayan Kurtulmuş, amaçlarının yeniden büyük Türkiye'yi kurmak olduğunu söyledi.

Davos'ta Başbakan Erdoğan'ın halkın hissiyatını yerine getirerek önemli bir tavır ortaya koyduğunu ifade eden Kurtulmuş, "Davos'ta Sayın Başbakan'ı böyle bir tavra sürükleyen sebep, milletimizin ortak kanaati ve milletimizin Filistin halkıyla birlikte olma iradesidir. İsrail Cumhurbaşkanı Peres'in küstah ve moderatörün de son derece taraflı davranması gerçekten sabırları taşırmış, Sayın Başbakan'ın öylesine ciddi ve önemli bir tavrı ortaya koymasına neden olmuştur. Bu tavrı desteklediğimizi ve takdir ettiğimizi ifade etmek istiyorum" dedi.

Yerel seçimlere de değinen Kurtulmuş, "Biz Malatya'da büyük bir kalabalıkla karşılandık. Selam verdiğimiz her vatandaşımız bizleri selamlayarak karşılık verdi. Biz anladık ki, Malatya halkı seçimini yapmış. Mehmet Yaşar Çerçi, Malatya'da büyük hizmetlere imza atmıştır. Gençlerimiz Malatyaspor diyor. Mehmet Yaşar Çerçi döneminde Malatyaspor 1. Lig'e çıkmıştır. Mehmet Yaşar Çerçi'den sonra ise takım 2. Lig'e düşmüştür. Allah muhafaza 3. Lig'e doğru gidiyor. İnşallah 29 Mart'ta Mehmet Yaşar Çerçi göreve gelerek, Malatyaspor'un elinden tutacaktır" diye konuştu.

SP Onursal Başkanı Recai Kutan ise, Milli Görüşçüler olarak yerel seçimlere büyük önem verdiklerini belirterek, "Bizim belediye başkanlarımız yemediler, halkımızın dertleriyle dertlendiler ve vatandaşa kapılarını hep açık tuttular. Tam bir Milli Görüş belediyecilik efsanesi ortaya koydular. İnanarak ve güvenerek söylüyorum ki, belediyecilik Milli Görüşçülerin işidir" şeklinde konuştu.

SP İl Başkanı Mehmet Asiltürk, oluşan tablonun Milli Görüş'ün coştuğu bir tablo olduğunu ve 29 Mart'ın kendileri için zafer olacağını söyledi.

SP'nin Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi de, ağır ve sorumluluk gerektiren bir göreve talip olduklarını söyleyerek, "Bu dönem bizim ustalık dönemimiz olacak. Biz halkımızın yoğun istekleri sonucunda bu ağır ve sorumluluk gerektiren göreve talip olduk. Şu anda öyle bir tablo görüyoruz ki, geçmiş dönemlerden daha çok teveccüh var bizlere. İnşallah 29 Mart'ta belediyeyi alarak, genel başkanımıza hediye edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından SP Genel Başkanı Kurtulmuş, Malatya Belediye Başkan adayı Mehmet Yaşar Çerçi ve ilçe belediye başkan adayları partilileri selamladı.

İl Başkanı Asiltürk, Kurtulmuş'a kayısı ve Malatyaspor forması hediye etti.

Kurtulmuş, geceyi Malatya'da geçiriyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız