SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya Takımına Sahip Çıkıyor"

0
Güncellendi - 2018-12-04 18:19:40
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Evkur Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek ve beraberindeki heyeti,  makamında ağırladı.

Hacı Uğur Polat’ın, Yeşilyurt ve Büyükşehir Belediye Başkanlığı sürecinde Yeni Malatyaspor’a verdiği destek için teşekkürlerini ifade eden Kulüp Başkanı Gevrek, “Evkur Yeni Malatyaspor’un bugünlere gelmesinde Başkanımızın büyük destekleri oldu. Evkur Yeni Malatyaspor’u, taraftarıyla, iş adamıyla, siyasetçisiyle beraber bir yerlere getirdik. Evkur Yeni Malatayspor, Süper Ligde olup üst sıralarda yer almasıyla şehrimizin marka değeridir. ”dedi.

Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek sözlerine başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Malatyaspor bizim ortak değerimiz. Süper Lige çıktığı günden beri çok başarılı mücadele ediyor. Bu başarının elde edilmesi için emeği geçen Başkanıma, yönetim kuruluna, teknik heyete, sporculara ve takımımızı hiç yalnız bırakmayan taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımız hepimizin ortak emeği. Malatya, Malatyaspor etrafında kenetlenerek takımına sahip çıkıyor. Bu birlik ve beraberlik olduğu sürece başarı ortaya çıkar.” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız