SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya Yeşilyurt Belediyespor Deplasmanda Mağlup

0
Güncellendi - 2021-09-05 19:49:34
Malatya Yeşilyurt Belediyespor Deplasmanda Mağlup
A- A+ PAYLAŞ

TFF 3.Lig 2.Grup’ta mücadele eden Malatya Yeşilyurt Belediyespor, ligin ilk maçında deplasmanda Düzcespor’a 3-1 mağlup oldu.

Düzce 18 Temmuz Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Burak Kaplan, Berkay Salman, Enes Berk Güçlü hakem üçlüsü yönetti.

Düzcespor sahaya; Ersin Aydın, Onur Şirin, Erçin Ilgaz, Emre Bekir, Dede Çelik, Samet Eker (Dk.90 Muhammed Barutcu), Mikail Koçak, Murat Gürbüzerol (Dk.77 Tugay Keleş), Oğuzhan Erdoğan, Erdi Kasapoğlu, Nevzat Bilen (Dk.87 Osman Boz) kadrosuyla oynadı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor ise Ogün Karakaya, Selim Dedekoç, Erhan Gözetlik, Burçin Yüksel, Deniz Ataç (Dk.68 Musa Kavaklı), Caner Çolak (Dk.90 Ulaş Girgin), Metehan Andaç Özlü, Salih Sarıkaya, Caner Yılmaz (Dk.79 Berkay Can), Alpay Aldemir (Dk.90 Mehmet Yiğit) ve Volkan Serim kadrosuyla mücadele etti.

Düzcespor, karşılaşmanın 18.dakikasında Murat Gürbüzerol’un kaydettiği golle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

Malatya Yeşilyurt Belediyespor, 48.dakikasında Selim Dedekoç’un kaydettiği golle mücadelede durumu 1-1’e getirdi. Düzcespor, 59.dakikada Oğuzhan Erdoğan’ın frikikten attığı golle 2-1’lik üstünlüğü yakaladı. Malatya Yeşilyurt Belediyespor, kalan dakikalarda beraberliği arasa da Düzcespor 90.dakikada Oğuzhan Erdoğan’ın golüyle skoru 3-1’e getirdi.

Karşılaşmanın uzatma dakikalarında başka gol olmadı ve Malatya Yeşilyurt Belediyespor sahadan 3-1 mağlup ayrıldı.

Malatya ekibinde Erhan Gözetlik, Caner Çolak ve Burçin Yüksel sarı kart gördü. Ev sahibinde ise Erçin Ilgaz sarı kart gören oyuncu oldu.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • İzmir-Selçuk (2 yıl önce)
    Geçmiş olsun. Ancak Yeşilyurt Belediye sporumuzun Üst lige çıkacağına inanıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin (2 yıl önce)
    İş bilmeyenler yine iş başında, takımı sıfır puandan alıp kurtaran yönetime teslim edin, yoksa seneye amatör de konuşulur bu takım..
    0
    0
    Yanıtla
  • İzmir-Selçuk (2 yıl önce)Nizamettin isimli kullanıcı yorumuna
    Nizamettin kardeşim.Takıma çok iyi oyuncular alındı.Ayrıca Hayati hoca bu takımı şampiyon yaptı. Daha ilk maçta umutsuzluğa kapılmasak diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nizamettin töre (2 yıl önce)İzmir-Selçuk isimli kullanıcı yorumuna
    Selçuk bey kasdettğim yöneticiler, hayatı hoca değil tabiki, malzeme olmasa hayatı hoca napsn..
    0
    0
    Yanıtla