SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 2 Bin 500 Kişiye İftar

0
Güncellendi - 2017-05-27 23:12:47
Malatya'da 2 Bin 500 Kişiye İftar
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da bazı belediyelerin kentin farklı yerlerine kurdukları çadırlarda vatandaşlar ilk iftarını yaptı.

Battalgazi Belediyesi tarafından Malatya Valiliği önündeki meydanda kurulan çadıra gelen vatandaşlar ezanın okunmasıyla ilk iftarı açmanın mutluluğunu yaşadı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ramazan ayının İslam alemine barış ve huzur getirmesini temenni etti.

Ramazan ayının ülke için hayırlı olmasını dileyen Gürkan, "Bugün ramazanın ilk günü, hayırsever iş adamlarımız ve vatandaşlarımız ramazan boyunca günlük yaklaşık 2 bin 500 kişiye iftar verecek. Her gün 3 muhtarımız ve bir meclis üyemiz vatandaşlarla iftar programında bir arada olacak." diye konuştu.

Malatya İl Müftüsü Ümit Çimen de ramazanın güzelliklerinin yaşandığı, Allah ile buluşma mevsimi ve Allah'a yakın olma mevsimi olduğunu söyledi.

Yeşilyurt Belediyesi ise Malatya Eğitim Araştırma ve Araştırma Hastanesi bahçesinde kurduğu çadırda hasta yakınları ve vatandaşlara iftar verdi.

Bu arada Malatya Büyükşehir Belediyesince belediye binasının yanına kurulan Ramazan Çarşısı'ında vatandaşlara yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Efe (6 yıl önce)
    Tüm haberi battalgaziye ayırıp, ayıp olmasın diye sondan 1-2 cümleyi büyükşehir ve yesilyurt a ayırmak !
    0
    0
    Yanıtla
  • Efe (6 yıl önce)
    Tüm haber battalgazi belediyesi, sonda 1-2 cümle Yeşilyurt ve Büyükşehirin . Keşke tarafsız olup eşit yer ayirsaniz şurda... sonuçta hepsi de Malatyalilara aynı derecede hizmet etmekte
    0
    0
    Yanıtla
  • Kardesim. Bilboardlarin efendisi haci baskanimiz gerekli reklami yapiyor. Sen rahat ol.
    0
    0
    Yanıtla