SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da 9 Bin Sağlıkçıya Korona Aşısı Yapıldı

0
Güncellendi - 2021-01-20 21:07:12
Malatya'da 9 Bin Sağlıkçıya Korona Aşısı Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Malatya’da 9 bin sağlık çalışanına koronavirüs aşısı yapıldığını, sırada 90 yaş ve üzeri vatandaşların olduğunu açıkladı.

Sağlık İl Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Sayın Bakanımızın bu akşam 81 il Sağlık Müdürleri ile yaptığı video telekonferans görüşmesine katıldık. Sayın Bakanımızın talimatları doğrultusunda sağlık çalışanları ile başlayan aşılama programımız 90 yaş ve üzeri vatandaşlarımızın aşılanması ile devam edecek. İlimizde de bugüne kadar 9 binin üzerinde sağlık çalışanımız aşılarını oldular.” şeklinde bilgi verdi.

Prof. Dr. Bentli, “Tüm vatandaşlarımızın aşılarını öncelik sıralamasına göre tamamlayacağız. Güçlü bir sağlık ordumuz var. Siz kurallara uydukça, biz mücadeleye hep hazır olacağız.” dedi.

-“Dünyadaki en hızlı uygulamalardan birini gerçekleştirdik”

Bu arada, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ise Sağlık İl Müdürleri ile yaptığı toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede, “81 ilimizin sağlık müdürleri ile aşı programımızı değerlendirdik. Sağlık çalışanlarımızdan 830 bin kişi aşının ilk dozunu oldu. Dünyadaki en hızlı uygulamalardan birini gerçekleştirdik. Program takvimine göre sağlık çalışanları çarşamba gününe kadar aşılanmaya devam edilecek. Aşılama programının 1. aşamasının 2. adımına geçiyoruz. Huzurevleri ve Bakımevlerinde kalanlar ile bu vatandaşlarımızın bakımından sorumlu kişilerin aşılanmasına başlanacak. Aynı zamanda 90 yaş üzeri vatandaşlarımız için de program başlıyor.” dedi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Özhan (3 yıl önce)
    Bende sağlık çalışanıyım aşı vuruldum tabiki yan etkileri oluyor grip aşısı da vursan ateş veya yüksek ateş oluyor herkes Çin aşısına laf söylüyor ama şu ana kadar çok şükür ölen felç kalan olmadı diğer aşıklara göre
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (3 yıl önce)
    Vatandaş ne zaman aşıya kavuşacak.?
    0
    0
    Yanıtla