SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Çin Protestosu

0
Güncellendi - 2019-12-22 07:16:47
Malatya'da Çin Protestosu
A- A+ PAYLAŞ

Çin'in, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki insan hakları ihlalleri Malatya’da  protesto edildi.

Malatya’da çok sayıda dernek ve sendikanın bir araya gelerek gerçekleştirdiği protesto yürüyüşü Eski Belediye Meydanı’nda başladı.  STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaşın katıldığı yürüyüş Fuzuli Caddesi üzerinden  Kernek Meydanı’nda sona erdi.

Çin'in, Sincan Uygur Özerk Bölgesi'ndeki insan hakları ihlallerine tepki gösterilen protesto Kur’an-ı Kerim'in okunması ve yapılan duanın ardından sona erdi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • İsmail (4 yıl önce)
    Allahınza kurban malatya en azından tarafı belli etmiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Celalettin (4 yıl önce)
    Amerikanın oyununu benimseyenler biraz da batı basınına baksınlar... Orada da Türkiye hakkında ipe sapa gelmez iddialar var. Hangisi doğru? Elbette hiçbiri doğru değil. Ama ısrarla niye aynı yalanları tekrarlıyorlar dersiniz elbette bir nedenleri var. O da Çin düşmanlığını yaymak! Pekala PKK ve FETO yu kim besliyor? Başka soru yok
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (4 yıl önce)
    Piyasada kullanılan malın % 90 ı çin den ithal ediliyor.Neyin tepkisi bu ?
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (4 yıl önce)
    Eğer var ise bu zulüm. Neden hükümetin devletin bu konuda hiç sesi çıkmıyor? Neden sessiz kalınıyor? Varsa bilen birisi anlatsın bir zahmet.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    Anayurt’a başlayan milyonların sesi birgün atayurdun semalarında kulaklar patlarcasına işitilecektir. Mehmedim ,sevin,başlar yüksekte! Ölsek de sevinin, eve dönsek de! Sanma bu tekerlek kalır tümsekte! Yarın, elbet bizim, elbet bizimdir! Gün doğmuş, gün batmış, ebed bizimdir!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ver mehteri. Gazla çalışıyoruz ya....
    0
    0
    Yanıtla
  • Şaban (4 yıl önce)
    İnsan haklarının ihlali mi? Bunun misali neye benziyor: Bir kadın mutfakta uğraşırken bir yanık kokusu duyuyor. Balkondan bakıp karşı mahalleden gelen dumanı görüyor. "Yetişelim komşular orada, ötelerde yangın var" diye feryada başlıyor. Gürültüye toplananlar ona diyorlar ki, "duyduğun o koku senin evinden geliyor, ocakta yemek unutmuşsun, kendi evin yanıyor"...
    0
    0
    Yanıtla