SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da da Trafik Farkındalığı Etkinliği

0
Güncellendi - 2021-03-27 02:35:28
Malatya'da da Trafik Farkındalığı Etkinliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valiliği, yayaların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla 2019'da başlatılan çalışmaların bu yılki bölümünde, 30 Mart Salı günü Malatya'da da farkındalık etkinlikleri gerçekleştirileceğini duyurdu.

Valiliğin, konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"İçişleri Bakanlığı Tarafından ‘Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla 2019 yılı ‘Yaya Öncelikli Trafik Yılı’ ilan edilmiş ve Ülke genelinde farkındalık faaliyetleri yapılması için yıl boyu devam edecek kampanya yapılması kararlaştırılmıştır. Bu kapsamda 2019 ve 2020 yılları içerisinde ilimiz genelinde Yayaların bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi amacıyla çeşitli etkinlik ve faaliyetler planlanarak gerçekleştirilmiştir.

2021 yılı süresince bu faaliyetlerin devam ettirilerek yaya ve okul geçitleri öncesinde sürücülerin yer/zemin işaretlemeleriyle bir kez daha uyarılarak dikkatlerini üst düzeye çıkarmak, bu alanlarda yavaşlamalarını ve yayalara ilk geçiş hakkını vermelerini sağlamak amacıyla 30 Mart 2021 Salı günü 12.00-15.00 saatleri arasında tüm illerimizde eş zamanlı olarak Bakan Yardımcıları, Emniyet Genel Müdürü, Jandarma Genel Komutanı, İl Valileri/ Kaymakamlar, İl/İlçe Emniyet Müdürleri, İl/İlçe Jandarma Komutanlarının katılımıyla farkındalık etkinlikleri düzenlenecektir.

Bu kapsamda ilimiz ve ilçelerimizde 30 Mart 2021 günü 12.00 ile 15.00 saatleri arasında 81 il ile eş zamanlı olarak yapılacak etkinlik İl Merkezi Malatya Park AVM Önünde gerçekleştirilecektir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • necmettin önal (3 yıl önce)
    yeni yapılan istasyon yoluna yol işaretleri yapıldı ama yaya geçiş yolları unutuldu galiba şimdilerde işyerine geçişlerde çok zorlanıyoruz araçlar çok suratli hastane yolu olduğu için araç trafiği de çok yoğun insan olarak ölmemiz mi gerekiyorki ondan sonra yola yaya yolu çizgileri çekilsin. Bahsettiğim yer TCDD 5. Bölge binası önü ilgililere şimdiden tşk ediyorum
    0
    0
    Yanıtla