SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'da Huzur ve Güvenliği Artıracağız"

0
Güncellendi - 2019-10-13 03:14:48
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ile beraberindekiler, yakın zaman önce Malatya İl Emniyet Müdürü olarak atanan Ercan Dağdeviren’i makamında ziyaret ederek başarı dileklerini sundu. Ziyaret sırasında Ağbaba “Birlikte uyum içerisinde çalışacağız.” derken, Dağdeviren de “Malatya zaten huzurlu bir şehir ve bu huzuru daha da tesis etmek adına elimizden geleni yapacağız.” İfadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP İl başkanı Enver Kiraz, Battalgazi İlçe başkanı Abdulvahap Ayzabar ve Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Hasan Yılmaz ile birlikte İl Emniyet Müdürü Dağdeviren’i makamında ziyaret etti.

Yapılan ziyarette CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba şöyle konuştu:

“Müdürümüze başarılar diliyoruz. Malatya tabi önemli bir şehir, bölgede diğer illere bakıldığı zaman daha huzurlu bir şehir. Geçmişte olduğu gibi emniyet müdürlerimiz, bürokratlarımız da iyi bir şekilde çalıştı ve çalışmakta. Müdürüm de aynı bölgenin insanı daha önce de bölgede görev yapmış birlikte bir uyum içerisinde çalışacağız. Üzerimize düşen varsa, Malatya’mızın huzuru barışı için elimizden geleni yapacağız. Müdürümüz de kendi teşkilatı ile birlikte Malatya’mızın huzuru için hizmet edecek. Biz de ona destek olacağız. Tabi emniyet önemli bir konu. Polis Teşkilatımız hakikaten sıkıntılı ve meşakkatli olmakla birlikte son derece kutsal bir görev yapıyor. Müdürümüzün şahsında tüm Polis Teşkilatımıza başarılar diliyorum. ‘Allah kaza bela vermesin.’ diyorum. Umarım diğer bürokratlarımız gibi Sayın Müdürümüz de Malatya’mızı çok sevecektir. Ben tekrar İl ve İlçe Başkanlarımız adına Sayın Müdürümüze ‘Hoşgeldiniz.’ Diyorum. Allah mahcup etmesin.”.” dedi.

“TOPLUMUN HER KESİMİYLE UYUM İÇERİSİNDE HUZUR VE GÜVENLİĞİ ARTTIRACAĞIZ”

Malatya İl Emniyet Müdürü Dağdeviren de ziyareti nedeniyle Ağbaba ve beraberindeki heyete teşekkür etti ve “Ben de sayın Milletvekilimize ve beraberindeki heyetine çok teşekkür ediyorum, bizi onurlandırdılar. Malatya’da güvenlik hizmeti sunabilmek amacıyla atandık. Malatya bildiğimiz ve sevdiğimiz bir şehir. İnşallah biz de toplumun her kesimiyle uyumlu bir biçimde Malatya’mızdaki huzur ve güvenliği arttıracağız. Zaten huzurlu bir şehir olan Malatya’da daha da fazla bir huzuru tesis etmek için elimizden geleni yapacağız. Sayın Milletvekilime, İl Başkanı’mıza ve İlçe Başkanı’mıza ve gelen misafirlerimize çok teşekkür ediyorum. Her zaman iletişim halinde olacağız. Malatya için de elimizden geleni yapmaya çalışacağız.” ifadelerini kullandı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • kernekli (4 yıl önce)
    sayin emniyet müdürü ve sayin vali asayiyişle sorumlular sizler sorumlusunuz Devlet sorumlu askerler polis muhtar sorumlu Tez elden GÜZEL MALATYAMI huzura kavu§turun yoksa vebali boynunuza
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya sevdalısı (4 yıl önce)
    huzur istiyoruz, malatyada olay istemiyoruz. Huzur operasyonu yapılmasını ve silahların toplanmasını istiyoruz. Cezmi kartay caddesının kaldırılmasını istiyoruz.
    0
    0
    Yanıtla