SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Kış Lastiği Denetimi

0
Güncellendi - 2019-12-03 18:19:52
Malatya'da Kış Lastiği Denetimi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da, Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince, "kış lastiği" denetimlerine başlandı.

Yeşilyurt İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, vatandaşların güvenle seyahat edebilmeleri için Malatya - Adıyaman kara yolunda ticari araçlarda "kış lastiği" ve lastik diş derinlikleri kumpasla kontrol edildi.

Ekipler, Malatya - Adıyaman kara yolu üzerindeki uygulama noktasında denetimler yaparak sürücülere uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdi.

Denetimler kapsamında, hafif ticari araçlar, minibüs, tır, kamyon ve otobüsler durdurularak kumpasla lastiklerin diş derinliklerine bakıldı.

Uygulama noktasında kontrol edilen araçların sürücülerine kurallara uyulmaması halinde 625 lira ceza uygulanacağı hatırlatıldı.

Vatandaşların can ve mal güvenliği için "kış lastiği" uygulamasının yanı sıra araçlarda zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmalarının önemli olduğu anlatılırken kontrollerin aralıksız devam edeceği belirtildi.

Kontrol sonrasında jandarma ekipleri tarafından sürücülere bilgilendirme broşürleri dağıtıldı.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • HASAN (4 yıl önce)
    Bence Bu Denetimlerin hep olması göstermelik değil daim olması en azından bir başkasının hatasını bir başkası çekmez .Okuyup duyarsız kalmayalım bunlar bizim içinde geçerli 44 vatandaşlarım.
    0
    0
    Yanıtla