SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Koronaya Yakalanan Sanatçı Yoğun Bakımda

0
Güncellendi - 2021-02-16 05:36:16
Malatya'da Koronaya Yakalanan Sanatçı Yoğun Bakımda
A- A+ PAYLAŞ

Çekimleri Malatya – Yeşilyurt’ta devam eden “Gizemli Köy” adlı sinema filminde rol alan sinema sanatçısı Toygun Ateş (67)’in, Covid-19’a yakalandığı, sanatçının durumunun ağırlaştığı ve Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde entübe edildiği öğrenildi.

Filmin Yönetmeni Ege Ergüven, Toygun Ateş'in sağlığına kavuşup aralarına dönmesini dilediği mesajında, sanatçının durumu hakkında şu açıklamayı yaptı: “Çekimleri Malatya'da devam eden filmimiz 'Gizemli Köy' setine katıldıktan kısa süre sonra usta oyuncu Toygun Ateş'in Covid-19 testi maalesef pozitif çıktı. Derhal gerekli müdahaleler yapılıp tedavisine başlandı. Maalesef geçen sürede tüm müdahalelere rağmen Toygun ağabeyimizin durumu ağırlaştı. Tedavi gördüğü Tıp Merkezi'nde entübe edildi. Toygun ağabeyimizin tedavisi devam ediyor".

Toygun Ateş kimdir?

2 Haziran 1954’te İstanbul’da dünyaya gelen Toygun Ateş, İstanbul Belediye Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Çok sayıda tiyatro oyununda oynayan Ateş, sinema oyunculuğuna 1976’da ‘Mağlup Edilemeyenler’ filminde başladı. O yıldan bugüne değin, 100’den fazla sinema ve TV dizisinde rol aldı. Seslendirme sanatçısı olarak da hem seslendirme yönetmenliği hem çeşitli yapımlar için seslendirmeler yaptı. Sinema yönetmeni ve senaryo yazarı da olan Ateş, yeni projelerde oyuncu, yönetmen, senarist olarak yer almaya devam ediyordu.

Toygun Ateş, çekimleri Ocak ayında Malatya’da başlayan “Gizemli Köy” adlı korku filminde rol alıyordu.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız