SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'da Ortak Protesto

0
Güncellendi - 2019-12-15 22:41:08
Malatya'da Ortak Protesto
A- A+ PAYLAŞ

Doğu Türkistan’da yapılan zulüm, Malatya’da düzenlenen yürüyüş ve basın açılmasıyla protesto edildi.

Anadolu Selçuklu Ocakları’nın organize ettiği yürüyüş, eski belediye önünden başladı Kernek Meydanında sona erdi. Yürüyüşe, Anadolu Selçuklu Ocakları Genel Başkanı Ayetullah Geçen, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Sağlık Sen Malatya Şube Başkanı Mehmet Bingöl, MTTB Malatya İl Başkanı Mehmet Sağdıç, Anadolu Selçuklu Ocakları üyeleri bazı sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Sloganların da atıldığı basın açıklamasında dua gerçekleştirildi. Son olarak da temsilen Çin bayrağı da yakıldı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kılıçarslan (4 yıl önce)
    GÖKBAYRAK nerde,ÜLKÜCÜLER nerde.......................
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (4 yıl önce)
    Az önce Çin başkanı beni aradı.'Yahu acaip korktuk.Bir daha yapmayacağız 'dedi.Dalga mı geçiyorsunuz,devletimizden en ufak bir geçtim kınamayı ,'gelişmeleri endişeyle takip ediyoruz' lafını bile duymadık.Kendimizi de parçalasak devlet düzeyinde adımlar atılmadığı müddetçe kuru kuruya bağırır dururuz.Biraz deşarj oluruz,sonra evimize gider Diriliş Osmanla rahatlarız.Zulüm ise devam eder büyüyerek.Sadece sesimizi yükseltiyoruz,hepsi bu.
    0
    0
    Yanıtla
  • ahmet (4 yıl önce)
    mttb başkanı yine en önde :)
    0
    0
    Yanıtla
  • muhlis (4 yıl önce)
    memursen parçalanmış demek onların protestosu sönüktü sağlıksen bugün başka organizasyona katılmış
    0
    0
    Yanıtla