SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'daki Bingöllülere Konuk Oldu

0
Güncellendi - 2018-11-30 03:08:47
Malatya'daki Bingöllülere Konuk Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Bingöl Valisi Kadir Ekinci, Malatya’da Bingöllü iş adamları ve daire müdürleri ile bir araya geldi.

Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) toplantısı için Malatya’ya gelen Vali Kadir Ekinci beraberinde Bingöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mahmut Ayas ile birlikte kentte bulunan Bingöllüler ile de bir araya geldi. Bingöllü iş adamı Sedat Alpkıray’ın davetlisi olarak kentte görev yapan daire müdürleri, işadamları ve gazetecilerle bir araya gelen Vali Ekinci, kısa süre önce göreve başladığı Bingöl’e çabuk alıştığını dile getirdi.

Bingöllülerin sıcak ilgisiyle karşılaştığını kaydeden Ekinci, “Göreve başladıktan sonra başladığımı gezilerde, vatandaşlarımız bizleri bağırlarına basıyor. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Bingöl’de ve özellikle il dışında yaşayan hemşehrilerimizle de istişare halinde olarak memleketimize en güzel hizmetleri yapmak için gayret edeceğiz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız