SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan 1 Ayda 75 Bin Yolcu Uçtu

0
Güncellendi - 2017-12-11 03:58:39
Malatya'dan 1 Ayda 75 Bin Yolcu Uçtu
A- A+ PAYLAŞ

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü tarafından açıklanan 2017 yılı Kasım Ayı havalimanı İstatistiklerine göre Kasım ayında Malatya Havalimanı’nda iç hat yolcu trafiği bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 12 artışla 75 bin 634 oldu.

2017 Yılı Kasım Ayı’nda Malatya Havalimanı’na iç hat iniş-kalkış yapan uçak trafiği 553, dış hatlar uçak trafiği 5 olmak üzere toplam uçak trafiği 558’e ulaştı.

2017 Yılı Kasım Ayı’nda Malatya Havalimanı Yük (kargo,posta,bagaj) trafiği ise toplamda yüzde 6 artışla 526 ton olarak gerçekleşti.

11 Aylık Gerçekleşmeler

2017 Yılı Kasım Sonu gerçekleşmelerine göre, Malatya Havalimanı’ndan bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 12 artışla 813 bin 767 yolcu hizmet aldı. Hizmet verilen toplam uçak trafiği yüzde 11 artışla 6 bin 638’e, yük (Kargo,Posta,Bagaj) trafiği ise yüzde 9 artışla 6 bin 646 tona ulaştı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız