SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatya'dan Ağrı'ya Destek

0
Güncellendi - 2021-01-20 01:36:13
Malatya'dan Ağrı'ya Destek
A- A+ PAYLAŞ

"İlmek İlmek İyilik” projesi kapsamında Malatya İl Müftülüğü tarafından Ağrı’ya gönderilen kışlık giyim malzemeleri, ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Kollarının bulunduğu 14 ilde gönüllüler tarafından örülen atkı, bere ve eldivenler ‘İlmek İlmek İyilik’ projesi kapsamında kardeş şehir olarak belirlenen Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki illerde yaşayan ihtiyaç sahibi çocuklara ulaştırılıyor. Bu doğrultuda kardeş il olarak belirlenen Malatya’dan Ağrı’ya giyim eşyalarından oluşan yardım kolileri gönderildi. Ulaştırılan malzemeler ihtiyaç sahibi çocuk ve ailelere İl Müftülüğü personeli tarafından dağıtıldı.

Dağıtım sonrası konuşan Ağrı İl Müftüsü Tandoğan Topçu şu ifadelere yer verdi:

“Bu projenin adı 'İlmek İlmek İyilik.' Bu çerçevede hali vakti yerinde olan il müftülüklerimiz, imkanları biraz daha kısıtlı olan il müftülüklerimize bu imkanları sağladı. Görevlilerimiz aracılığıyla bu yavrularımızı tespit ettik ve bugün burada bunların dağıtımını gerçekleştirdik. Bu çerçevede biz Diyanet İşleri Başkanlığımıza, Türkiye Diyanet Vakfına çok teşekkür ediyoruz. Bu hayırları yapan hayır sahiplerine ve varlıklı kimselere dua ediyoruz. Cenabı Allah servetlerini kat kat arttırsın ki bu ve buna benzer illerimizde bulunan böyle hediyelere ihtiyaç duyan kardeşlerimiz yavrularımız bunlardan faydalansın.”

Ağrı, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız