SON DAKİKA
SON DEPREMLER

malatyahaber.com Ailesinin Mutlu Günü

0
Güncellendi - 2021-12-27 23:42:02
malatyahaber.com Ailesinin Mutlu Günü
A- A+ PAYLAŞ

malatyahaber.com Muhabirlerinden Güler Hazar (Doğan) ile malatyahaber.com Yazarlarından Niyazi Doğan, düzenlenen törenlerle hayatlarını birleştirdiler.

malatyahaber.com'un başarılı muhabirlerinden Güler Hazar ve MTÜ Battalgazi Meslek Yüksekokulu Yerel Yönetimler Programı Öğretim Görevlisi olan Yazar Niyazi Doğan'ın, kına törenleri Ramada Otel'de, aileleri, yakınları ve arkadaşlarının katılımıyla yapıldı.

Çiftin nikah törenleri ise Malatya Büyükşehir Belediyesi Nikah Sarayı'nda Pazar günü gerçekleştirildi. Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın kıydığı nikahta, gelin ve damadın nikah şahitliklerini AKP Malatya Milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz, Niyazi Doğan'ın ilkokul öğretmeni Nursel Saray, Ziraat Mühendisi Mehmet Yıldırım, İş İnsanı Şahin Doğan ile Gazeteci İsmet Yalvaç yaptılar.

Malatya Baro Başkanı Av. Onur Demez, Malatya İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli, Malatya Tarım ve Orman İl Müdürü Tahir Macit, AKP Malatya İl Başkan Yardımcısı ve Gözde Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Dr. İbrahim Karaman, Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Kırçuval, Malatya Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkan Vekili ve Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, Türk Ocakları Malatya Şube Başkanı Nadir Günata, Malatya Tarım Platformu ve Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı İhsan Akın, MASKİ Genel Müdürü Mehmet Mert, Sultansuyu Tarım Işletmeleri Muhasebe Müdürü Emine Cengiz, Malatya Kültür ve Turizm Şube Müdürü Ali Cengiz, Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Mustafa Katipoğlu, Malatya Belediyesi eski Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz,  Mamsurlular Derneği Başkanı Şinasi Sucu, Fırıncılar ve Unlu Mamuller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası eski Başkanı- malatyahaber.com Yazarı M. Bahadır Altaş, Görüş Gazetesi İmtiyaz Sahibi Cevdet Barış, Görüş Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Levent Barış, Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi Müdürü Latif Şengöz, ER TV Haber Müdürü Esma Karadoğan, Malatya Kent Konseyi Halk Gönüllüleri Meclisi Koordinatörü Mehmet Karabay, Ulus Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Keskin, Spor Yazari Ömer Çelik, Yorum Gazetesi İmtiyaz Sahibi Yaşar Karaaslan, Dünya Türkleri Eğitim ve Kültür Derneği Malatya Temsilcisi Kadir Değirmenci, Cawmin Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Dönmez ile Hazar ve Doğan ailelerinin mensupları, yakınları, çiftin arkadaşları ve meslektaşlarının hazır bulunduğu nikahtan sonra konuklara yemek ikram edildi.

Yesilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dagdeviren, İnonü Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekani Prof. Dr. Ali Beytur, Malatya Esnaf Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatifleri (ESKKK) Başkanı Ali Evren, Malatya Belediyesi eski Başkanı ve AKP Malatya eski Milletvekili Hüseyin Cemal Akın, İnönü Üniversitesi GETAT Başkanı Prof. Dr. Hakan Parlakpınar, Gözde Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Kenan Kalı, Mahrukatçılar Odası Başkanı Orhan Özbek, Görüş Gazetesi, Malatya Büyükşehir Belediyesi BELSOS Genel Müdürü Zerrin Palancılar, Malatya Büyükşehir Belediyesi BELSOS Sosyal Tesisler Müdürü Murat Güllü, Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Derneği, ERTV Program Yapımcısı Hülya Kaya, Kaya Production Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kaya da nikah törenine çelenk gönderdiler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba da, il dışındaki programları nedeniyle katılamadığını belirttiği nikah için bir kutlama mesajı gönderdi.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

29 yorum yapılmış

  • Av. Selahattin Sarıoğlu (2 yıl önce)
    Güler Hazar Doğan ve Niyazi Doğan kardeşlerime mutluluklar diliyorum. Birbirlerine, ailelerine hayırlı olsunlar. Sevgi, saygı, adalet yanlarından, yanıbaşlarından hiç ayrılmasın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertaç Önal (2 yıl önce)
    Tebrikler Güler, tebrikler Niyazi. Sağlıklı ve huzur dolu bir yaşam diliyorum size.
    0
    0
    Yanıtla
  • Çiçek Abbas (2 yıl önce)
    Tebrik eder mutuluklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Zafer (2 yıl önce)
    Mesleğinin hakkını veren değerli iki güzel insan,mutluluğunuz daim olsun,yolunuz açık olsun.kalemini hiçbir sartta satmayacak nadir insanlardansınız fakat şu siyasileri bu mutlu gününüzde davet etmeseydiniz keske,haddime değil ama içimden geldi??????
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet sinan (2 yıl önce)
    Ömür boyu mutluluklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sevmek lazım (2 yıl önce)
    Malatya basınının SESİ , NEFESİ . GÖZÜ . KULAĞI olan çifte ömür boyu mutluluklar, diliyorum herşey gönlünüzce olsun, Doğanşehir den sevgiler, saygılar................
    0
    0
    Yanıtla
  • serhat (2 yıl önce)
    Malatya basınının cesur iki gazetecisine de ömür boyu mutluluklar diliyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan aydoğan (2 yıl önce)
    bir ömür mutluluklar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • irfan aydoğan (2 yıl önce)
    ömür boyu mutluluklar dilerim ALLAH cc mesut eylesin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Bu özel günün haberinde yazmak istemezdim ama ben de sesimi duyurmaya çalışıyorum mutluluklar buarada, Orduzu Şanlıkaya'ya doğalgaz ne zaman geliyor,
    0
    0
    Yanıtla
  • Alp Tunga (2 yıl önce)
    Saadet ve mutluluğunuz ömür boyu sürsün.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent D. (2 yıl önce)
    Ömür boyu mutluluklar dilerim ?
    0
    0
    Yanıtla
  • A. KOÇYİĞİT (2 yıl önce)
    Tebrik eder, ömür boyu mutluluklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    Mutluluklar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mltykrl (2 yıl önce)
    Mutluluklar??
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr Sezai Demirel (2 yıl önce)
    Bir ömür boyu mutluluklar ve saadetler dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Selçuk (2 yıl önce)
    Ömür boyu mutluluklar dilerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali CENGİZ Malatya Kültür ve Turizm Müd Şb Müd. (2 yıl önce)
    Güler ve Niyazi kardeşimize ömür boyu mutluluklar dileriz Ali Emine Cengiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sinan TOPER (2 yıl önce)
    Ömür boyu mutluluklar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN KARABULUT (2 yıl önce)
    Allah mesut ve bahtiyar etsin.Mutlulukları daimi olsun.Güler ve Niyazi kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın işallah
    0
    0
    Yanıtla
  • A.vahap Kaygusuz (2 yıl önce)
    Mutluluklar diliyorum ?
    0
    0
    Yanıtla
  • orhan tuğrulca (2 yıl önce)
    Güler ve Niyazi kardeşimize ömür boyu mutluluklar diliyorum. Allah bir yastıkta kocatsın. Bir ömür sağlık sıhhat dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Has Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah mesut bahtiyar etsin :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet Akboğa (2 yıl önce)
    İki güzel yürekten, bir mutlu adım, iki sağlam kalemden, bir kaim kale, iki onurlu gönülden bir gurur tablosu... Bahtiyar olun, serfiraz olun, serencamda kalın.. Yarınlar aydınlık olsun, gelecek günler huzura ersin. Yuvanız kutlu olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • Enver KALAYCIOĞLU (2 yıl önce)
    Niyazi Kardeşimizi eşi Güler Hanımı kutluyorum....Mutluluklar diliyorum....Beni mutlu eden bir evlilik...Niyazi Bey sevdiğimiz bir arkadaşımız kardeşimiz, Güler Hanım...Gazi Lisesinden öğrencim...Bir öğretmen için en güzel şey öğrencilerinin mutluluğunu başarısını görmek...Bir de gazeteciliği gazetecilik itibarından taviz vermeden yapan iki güzel insan...
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (2 yıl önce)
    Allah Bi yastıkta kocatsın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Şemsettin Öner (2 yıl önce)
    Mutluluklar Diliyorum Rabbim iki cihan saadeti versin inşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Vaiz (2 yıl önce)
    Ömür boyu mutluluklar dilerim! Allah mutluluklarını daim etsin!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali DAĞDELEN (2 yıl önce)
    Allah mesut bahtiyar etsin. Kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla