SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Atlet Güngör Avrupa 3'üncüsü Oldu

0
Güncellendi - 2021-05-17 01:59:34
Malatyalı Atlet Güngör Avrupa 3'üncüsü Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Çek Cumhuriyeti'nde yapılan Avrupa Yürüyüş Takım Kupası'nda mücadele eden Malatyalı Sporcu Serhat Güngör (fotoğrafta sağdaki), U20 Erkeklerde Avrupa Üçüncülüğünü elde etti.

Çek Cumhuriyeti'nin yürüyüş kenti olarak bilinen Podebrady'de gerçekleşen yarışlarda, Malatyalı atlet Serhat Güngör, 10 kilometre yarışında 42:20'lik derece elde etti. Aynı yarışta Türk takımından Mustafa Tekdal'ın da 12'nci sırayı almasıyla birlikte, takım puanında 15'i bulan Türk takımı, İspanya ve Fransa'nın arkasından üçüncü oldu.

Serhat Güngör, yarışmaya Malatya'da antrenörü Nihat Erim tarafından hazırlandı.

Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • abdulvahapgülezgin (2 yıl önce)
    tebrikler devamını bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Saim yılmazer (2 yıl önce)
    tebrikler başarın daim olsun.
    0
    0
    Yanıtla