SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Bankacı İntihar Etti

0
Güncellendi - 2018-12-24 02:58:34
Malatyalı Bankacı İntihar Etti
A- A+ PAYLAŞ

Bir bankanın genel müdürlüğünde üst düzey yönetici olarak görev yapan Malatyalı bankacının İstanbul'daki evinde intihar etti ve cenazesi Malatya'ya getirilerek toprağa verildi.

Edinilen bilgiye göre, çalıştığı bankanın Maslak'taki merkezine gitmeyen 41 yaşındaki Ümit Ç.'yi telefonla arayan arkadaşları ulaşamayınca Sarıyer'deki evine gittiler ve kapıyı açan da olmadı. Çilingir yardımıyla kapıyı açan arkadaşları Ümit Ç.'yi doğalgaz borusuna asılı olarak buldular. Olaya Cumhuriyet Başsavcılığı ve polis el koyarken, evde yapılan araştırmada Ümit Ç.'nin arkadaşlarına ve ailesine veda ettiğine ilişkin ifadeler olan bir intihar mektubu bulunduğu, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Ümit Ç.'nin cenazesi, yapılan otopsinin ardından Malatya'ya getirildi ve Cumartesi günü kılınan cenaze namazının ardından Yeşilyurt ilçesine bağlı İkizce Mahallesi (köyü) Mezarlığı'nda toprağa verildi.

malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi- Ölüm Haberleri

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Yazık olmuş (5 yıl önce)
    Yazık olmuş Allah rahmet eylesin. Gençlerimize para kazanmayı değil mutlu olmayı öğretmeliyiz
    0
    0
    Yanıtla