SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Başkanı Ziyaret Ettiler

0
Güncellendi - 2019-01-26 01:56:06
Malatyalı Başkanı Ziyaret Ettiler
A- A+ PAYLAŞ

Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz ile yönetim kurulu yedek üyeleri, Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’ı ziyaret etti.

Malatya Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu Başkanı Furkan Salduz, Voleybol İl Temsilcisi Baki Alpaslan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu yönetim kutulu yedek üyeleri Özgür Öz ve Adem Bulduk ile birlikte Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’ı ziyaret ettik. Hemşerimiz ve başkanımız Mehmet Akif Üstündağ’a anne ve babasının kara kalem resmini hediye ettik” dedi.

Salduz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Voleybol Hakemleri ve Gözlemcileri Federasyonu’nun birinci olağan genel kurulunu gerçekleştirdiklerini anımsatarak, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ’a yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiklerini kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız