SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Hemşire Kalbine Yenik Düştü

0
Güncellendi - 2021-07-13 12:47:14
Malatyalı Hemşire Kalbine Yenik Düştü
A- A+ PAYLAŞ

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesinde görev yapan 28 yaşındaki hemşire Fatma Sevim, görevi başında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Nöroloji bölümünde görevli Fatma Sevim (28), gece nöbetindeyken bir anda fenalaştı. Kalp krizi geçirdiği belirlenen Sevim, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bir çocuk annesi Sevim’in bugün Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin Söğüt köyüne defnedileceği öğrenildi.

Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş sosyal medyadan baş sağılığı mesajı yayımladı. Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş yaptığı açıklamada, “Hemşiremiz Fatma Sevim, görevi başında vefat etmiştir. Mesai arkadaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza baş sağlığı dilerim” dedi.

Elazığ, İha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Doğanşehirli (2 yıl önce)
    İşte böyle bir dünya oku, çalış, çabala sonuç ne kocaman bir hiç , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kederli ailesine başsağlığı diliyoruz, sabırlar diliyorum ,sözün bittiği yerdeyiz ,kısacası er veya geç ondan geldik ona (Allah'a) döneceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (2 yıl önce)
    Çok değerli bir insandı, eşi meslektaşım ve arkadaşım olur, daha vefat etmeden bir kaç gün önce çarşıda uzaktan görmüştüm. Allah rahmet eylesin, arkasında kalan bebeğine uzun ömür versin, ailesine sabır versin
    0
    0
    Yanıtla
  • hangimiz sevmedik (2 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, çok genç .........Allah sahiplerinin sabrını artırsın.........
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Kalp krizleri son aylarda çok artı sebebi .mutlaka arastirilmali acaba tespit edilmeden atlatilan Corona hastalığının etkisi olabilir mi diyorum,Allah rahmet eylesin kederli ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • cemil (2 yıl önce)
    çok acı mekanı cennet olsun kardeşimizin
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (2 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin acaba bu olduğumuz aşının yan etkisi olabilir mi
    0
    0
    Yanıtla