SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Genç Mühendis Trafik Kazasında Can Verdi

0
Güncellendi - 2021-01-21 04:06:09
Malatyalı Genç Mühendis Trafik Kazasında Can Verdi
A- A+ PAYLAŞ

Şanlıurfa'da yönetimindeki otomobille kamyonun çarpışması sonucu hayatını kaybeden Malatyalı İnşaat Mühendisi 24 yaşındaki Ali Aykut Fırat'ın cenazesi Hekimhan'da toprağa verildi.

Kaza, Şanlıurfa- Adıyaman karayolunun Bozova ilçesi Yaslıca mevkiinde meydana gelmişti. Ali Aykut Fırat yönetimindeki 07 ABR 036 plakalı otomobil ile İsmet U. yönetimindeki 63 VA 354 plakalı kamyon çarpıştı. Kazada, sürücü Ali Aykut Fırat ile otomobilde bulunan babası Pütürge eski Tapu Müdürü Cemal Fırat ve ablası Büşra Fırat yaralandılar. Bozova Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Ali Aykut Fırat kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Ölümü büyük üzüntü yaratan Ali Aykut Fırat'ın cenazesi Malatya'ya getirildi ve Hekimhan İlçesi'nde kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi. Cenaze törenine ailesi ve yakınları, arkadaşları ile vatandaşlar katıldı.

malatyahaber.com- Şanlıurfa, iha- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Huseyinnd (3 yıl önce)
    Allah iyiliği ile muamele eylesin mekanın cennet olsun Aykut abi...
    0
    0
    Yanıtla
  • 2y (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin.Babasıı Cemal Beyin de başı sağolsun ve kendisine acil şifalar diliyorum, açısını ve üzüntüsünü paylaşıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Gerçek Malatya (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin. Rabbim büyük sabırlar versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr Cengiz Hacievliyagil (3 yıl önce)
    Allah rahmet eylesin, babası cemal bey başta olmak üzere tüm ailesine sabırlar diliyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Gözeneli (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin mekanı cennet olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Burhan KAYNARCA (3 yıl önce)
    Allah rahmet etsin, mekanı cennet olsun, rabbim ailesine sabırlar versin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Yalvaç (3 yıl önce)
    Allah CelleCelaluhu Rahmet Eylesin
    0
    0
    Yanıtla