SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Müşteriyi Dolandırdı

0
Güncellendi - 2020-12-25 02:24:51
Malatyalı Müşteriyi Dolandırdı
A- A+ PAYLAŞ

Sivas’ta bir vatandaşı sanal satış sitesi üzerinden dolandıran zanlının 48 ayrı suçtan araması olduğu tespit edildi, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Edinilen bilgiye göre geçtiğimiz gün otomobil satın almak için Malatya'dan Sivas'a gelen K.A. otomobil satın almak istediği kişi tarafından 147 bin 500 TL dolandırıldığı iddiası ile polise başvurdu. A.K. sanal satış sitesi üzerinden gördüğü otomobil için ilk etapta 500 TL kaparo ödediğini ardından ise 147 bin 700 TL'sini dolandırıcıya kaptırdığı iddiasında bulundu. Şikayet üzerine Sivas İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından titizlikle yürütülen çalışma neticesinde zanlının, hakkında 48 ayrı arama kararı bulunan ve hakkında verilmiş 22 yıl 1 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan B.G. olduğu tespit edildi. B.G.'nin Sivas'ta bulunan ikametine yapılan aramada bulunan 65 bin TL para ve iki adet cep telefonuna el konulurken B.G. polis tarafından gözaltına alındı. B.G. emniyetteki işlemlerinin ardından yargılanmak üzere adliyeye sevk edildi.

Sivas, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız