SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Malatyalı Prof. Koronavirüsü Atlattı

0
Güncellendi - 2020-04-11 04:45:05
Malatyalı Prof. Koronavirüsü Atlattı
A- A+ PAYLAŞ

Cemal Akın ve Ahmet Çakır’ın Malatya Belediye Başkanlığı dönemlerinde, danışmanlık görevinde bulunan  Eski SHÇEK Yurt Müdürü Adil Akkoyunlu’nun, göğüs hastalıkları uzmanı olan oğlu Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, koronavirüs (COVID-19) testinin pozitif çıkması nedeniyle tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi.

İstanbul Bağcılar – Medipol Mega Üniversite Hastanesi’nde görev yapan Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, 28 Mart Cumartesi günü korona testinin pozitif çıkması nedeniyle  tedavi altına alınmıştı.

Prof. Dr. Muhammed Emin Akkoyunlu, ttwitter hesabından yaptığı paylaşımda  taburcu edildiğini belirterek, “Dün itibari ile Covid-19 nedeni ile yatmış olduğum hastaneden taburcu edildim.

İzolasyon peryodu içindeyim. Destekleriniz ve dualarınız için çok teşekkür ediyorum. Kendinizi koruyun. Yaşa ve genel sağlık durumuna bakmayan bir hastalık. Allah sizleri ve sevdiklerinizi esirgesin” dedi.

Kendisine mesaj gönderen herkese  cevap vermek istediğini, ancak gelen binlerce mesaja cevap veremediğini de belerterek,  herkese teşekkür etti.

malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Adıgüzel (4 yıl önce)
    Muhammed kardeşimize geçmiş olsun. Allah sıhhat versin. Daha insanlara bakacak, hocamız... Ölen kardeşlerimize de Rahmetiyle muamele etsin. Rabbimiz... inşallah ?
    0
    0
    Yanıtla
  • Necdet polat (4 yıl önce)
    Emircan gibi aslan parçası vefat etti Allah rahmet eylesin geçmiş olsun abimize
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYA YALI NUSRET ÇİÇEK BAĞCILAR /İSTANBUL (4 yıl önce)
    Çok değerli Ve sevgili hocam çok çok geçmiş olsun ALLAH ŞİFALAR VERSİN
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet fatin baki (4 yıl önce)
    Edirör, Bu kasideden beğendiğin birkaç beyiti okuyucularınla payleş. Bir vatandaşı, evde oturmasına ikna edersen senin de bu seferberlikte bir katkın olur. Virüs Kasidesi , Biz bize çok yakınız bir bıyıkla bir sakal Milletinle beraber Ey Türkiye evde kal Milyonlarca hastaya ne ilaç var ne aşı Virüse uzak durmak merhemiyle evde kal Genç ihtiyar vatandaş komşularla kenetlen Virüsten korun hemen, git evine evde kal Kazancı, karı bırak, İşlerini ertele Ey oğul, babanla sen git evine, evde kal Bilginlere bakarsan söylentiler şöyledir Virüsü yenmek İçin, tertemizce evde kal Kadın, erkek, kız, oğlan, ana, baba, ihtiyar Yaşamak istiyorsan ailenle evde kal Bir çörek almak için markete gitme sakın Virüsten korunursun, büyük anne evde kal Virüsü yenmek için çarşıya on gün çıkma Belki de daha fazla, gerekirse evde kal İnancını yüksek tut, virüslere tedbir al Biraz da sabır eyle, tevekkülle evde kal En güçlü varislerin üstesinden gelirsin Bir süre çıkma evden, otur evde, evde kal Genç adam, özür dile, büyüklere hürmet et Kanuna riayetle, edebinle evde kal Yurtta virüs var diye herkese test yapılmaz Kendini kendin koru, isteğinle evde kal Talimata destura tamamiyle uyarak Seyyahatı ertele oturduğun yerde kal Aileni ve seni virüsten uzak tutan Hükümete, devlete Allah vermesin zeval Dışarda virüs varsa, kendine gel arkdaş Önünde sen milletin bozkurt ol olma çakal Yabancıdan uzak dur sakın dışarı çıkma Nefsinle evde otur felekten bir gece çal Zengin oldum diyerek kendine çok güvenme Fayda vermez kimseye para, pul, altın ve mal Tehlikeye düşüyor senin günlük hayatın Bir gün yaşamak bile, paradan, puldan afdal Yıldızlara bakarak, gökte ararken deva Bir hayal aleminde, iskambille açma fal Doktor halka diyor ki: salgın hastalıklarda Karşılaştığın süre mazi değil, istikbal Virüsleri yenersin dostunla, akrabanla Limon tadında değil, ol tatlı bir portakal Radyolarda, TV de gece gündüz söylenen Verilen talimata ne sağır, ol ne de lal Eğer bir uzman isen ilme yardımın olur Bir ilaç biliyorsan, sesini dünyaya sal Dayanışma yoluyla üstesinden gelirsin İtalyadan, İrandan, Çinlilerden dersin al Fırsat varken elinde virüsten kaç git eve Evinden daha emin, yoktur başka bir mahal Biz yeteriz biz bize, umma Çinliden meded Sen eve dönmez isen, yaptığın her şey muhal Pir Fatin der: Bu millet, dayanışmak yoluyla Virüsleri de yener, Allah v
    0
    0
    Yanıtla