SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mıza ve Bölge İnsanımıza Hayırlı Olsun"

0
Güncellendi - 2020-04-26 17:15:16
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Tecde'de Kıbrıs Caddesi ile Yeşilyurt Caddesi arasındaki Hayrat Sokakta bulunan ve yapımı büyük oranda tamamlanan parkta incelemelerde bulunarak yapılan çalışmalar hakkında ilgililerden bilgiler aldı.

İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Tarımsal Hizmeteler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanı Berkan Samanlıoğlu, Yol ve Altyapı Koordinasyon Dairesi Başkanı Mehmet Mert, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı Ahmet Özer ile ilgili şube müdürleri katıldı.

Gürkan: Yaklaşık 30 dönümlük bir parkı bölge halkına kazandırıyoruz

Yapımı hızla devam eden parkın bölgeye ayrı bir güzellik katacağını belirten Başkan Gürkan yaptığı açıklamada, “Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Yeşilyurt Caddesi ile Kıbrıs Caddesi arasında bulunan ve yaklaşık 30 dönümlük bir alanı kaplayan çok büyük bir parkın yapımı büyük bir hızla devam etmekte.

Ramazan ayı olmasına rağmen arkadaşlarımız bu parktaki çalışmalarını biran önce tamamlayabilmek için çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürmekteler. Burada Büyükşehir Belediyesinin 7/24 çalışma esasına göre çalıştığı örneğini buradaki çalışmalardan müşahede etmekteyiz.

Vatandaşlarımızın parkın yapımından duymuş oldukları memnuniyet bizleri son derece mutlu etmiştir. Bölge insanının nefes alacağı, oturma gurupları, kamelyalar, yürüyüş ve koşu yolları, Basketbol sahası, oyun gurupları, fitness guruplarını da içinde bulunduğu çok güzel bir parkımızı halkımızın hizmetine kazandırmış olacağız. Parkımızda çalışmalar büyük oranda tamamlanmış durumda şu an itibariyle sadece yeşillendirme çalışmaları yapılmaktadır.

Parkımıza isim verilmesi noktasında da bölge halkımız ile gerekli istişarelerde bulunarak ortak bir çalışma ile bölgenin kimliğine, geçmişine uygun bir ismi parkımıza vermiş olacağız.

Bu çalışmalarda emeği geçen başta Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanımıza, burada çalışan personellerimize çok teşekkür ediyorum. Parkımız Malatya’mıza ve bölge insanımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

22 yorum yapılmış

  • Ahmet (3 yıl önce)
    Başkana oy veren birisi olarak yazıyorum.Başkan Malatya halkında hayal kırıklığı yarattı gibi görünüyor.Oysaki halk başkanı kurtarıcı olarak görüyordu.Devasa (Malatya’yı metropolleştiren )projeler bekliyordu.Başkan genelde kıyıda köşede park açıyor.Biz Malatya olarak neden bir Gaziantep Kayseri Konya olamıyoruz anlamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (3 yıl önce)
    hayır sanki çevre yolunun altında bu kadar boş park alanı var da belediye yapmamış
    0
    0
    Yanıtla
  • Rıfat (3 yıl önce)
    Şehit FevZi ve Taştepeye aman bir çivi çakma!
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (3 yıl önce)
    Bölge dediniz Çilesiz ışıklardan butarafa 2nci sınıf insanların olduğu bölge heralde temelli Koyunoğlu Cengiz Topel Hacı Abdi mah.çünkü kaldırım taşına kadar özel Batiya doğru semtler ama yapılan yalnis bizde bir sümer park var oda oraları kapmislar sanki İstanbul bogazinda oturuyon çay 2.5tl bardağı herşey 10kati oturup 4kisi bişey içmeye korkuyoz sümer parka ucuz satacak büfe ve çay bahcesi yapın ve kontrollü olsun millet perişan
    0
    0
    Yanıtla
  • Carbon (3 yıl önce)
    Sayın başkan park bahçe eyvallah da yol bağlantılari berbat 35 lik yol daha bostanbasina bağlayamadiniz göstermelik yuzakinin aşağısında bir yol bağlandı trafiğe bir çözüm olmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Nedim (3 yıl önce)
    Yedi yıldan sonra park alanında çalışma yapılması çok güzel. Ancak haberde park alanına BASKETBOL SAHASI, OYUN GRUPLARI ve FİTNES GRUBU yapılacağından bahsedilmektedir. Bu bölgede konutların tamamı site olarak yapılmış ve her sitede en azından BASKETBOL SAHASI ve OYUN GRUPLARI BULUNMAKTADIR. DOLAYISIYLA BUNA İHTİYAÇ YOKTUR. Bunun yerine parklara DAHA FAZLA İĞNE YAPRAKLI AĞAÇ DIKILMELIDIR ki gerçek anlamda YEŞİL ALANLAR KISMEN ARTSIN. Basket sahası ve oyun grupları ise ihtiyaç olan mahalle ve okul bahçelerine yapılmalıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mümtaz44 (3 yıl önce)
    Başkan icraat yapıyor birileri gibi reklam için icraat yapmıyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Devlet biziz (3 yıl önce)
    Yolun altına hizmet giderse seçim zamanı buralara hizmet gelecek diye nasıl oy alınacak melekbaba tastepe yeşiltepe vs... ak partinin kalesi yıllardır kale yi yıkamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Fahri Kayahan da bir sitede 120 daire var aile fertleriyle beraber 700 kişi diyelim binlerce site var orda dediğiniz bölgenin tamamı belki 2000 kişi mantıklı olan daha fazla vatandaşın olduğu yere hizmeti arttırmak
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (3 yıl önce)Kadir isimli kullanıcı yorumuna
    Çevre yolu altında hizmetli var ki hizmet artacakmis. Çevre yolundaki altındakiler insan değil mi. Bu nasıl anlayış....
    0
    0
    Yanıtla
  • Neco (3 yıl önce)
    Zengin kesime süper çalışılıyor çevre yolu alti kesmekes halde
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (3 yıl önce)
    Birazda melekbaba taraflarına hizmet yapılsın yolun altı hep geri planda kalıyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Necatin (3 yıl önce)
    Vay be büyükşehir belediye başkanı ve daire başkanları yüzyılın projesi olan bu parkı denetlemeye çıkmışlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (3 yıl önce)
    Park bahçeler dairesi başkanı Berkan SAMANLIOĞLU ve ekibine teşekkür ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • HÜSEYİN ATICI (3 yıl önce)Erkan isimli kullanıcı yorumuna
    Sayın başkanım maske dağıtıyordunuz..henüz 1 tane bile alamadık çilesiz mah. Olarak..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yazıhanli (3 yıl önce)
    En büyük parklar bahçelerdir. Siz bahçeleri katletin sonra da ufacık parklarla milletin gözünü boyayın. Peki bir ağacı katleten tüm insanlığı katleder diyen bir dine mensupsak peki sizin bu anlayışınız hangi inanca sığıyor. Başkan başkan sen koskoca büyükşehir belediye baskanisin. Ufak tefek işlerle senin işin olmaması lazım. Maskeyi dahi dağıtmatin bak...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cok haklısın malatya halkı farkına gec varacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Zahid (3 yıl önce)
    Acaba Tecde Kayalıkta yapılması planlanan 400 dönümlük şehir parkı projesi ne oldu?Şarapçılara mesken olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Avşar Bey (3 yıl önce)
    Bu sokaga cikma genelgesinden bunlarin haberi yok galiba vali bey bilgilendirmemis...Pazar gunu calisan iscinin ne sucu var sosyal mesafe ortada hizmet iyi ama boyle bi gundede sunulmaz buna sadece akil tutulması denir...
    0
    0
    Yanıtla
  • Eskici (3 yıl önce)
    Google da alanı ölçtüğünde 15 dönüm park nasıl 30 dönüm oluyor anlamadım
    0
    0
    Yanıtla
  • Sen napıyon hobi olarak alan mı ölçüyon:))))
    0
    0
    Yanıtla
  • Çetin (3 yıl önce)
    Park bahçeler yol asfalt ekibi tamam da,ulaşımın parkla ne alakası var onu çözemedim
    0
    0
    Yanıtla