SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Malatya'mızda Güven ve Huzur İklimi Var"

0
Güncellendi - 2019-11-27 04:05:11
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret etti.

Ziyarette konuşan milletvekili Çakır, Malatya’nın bölgenin doğu-batı arasında köprü görevi gördüğünü ifade etti.

Çakır, kentin Anadolu’nun kalesi olduğunu kaydederek, “Malatya’mızda güven ve istikrarın yanı sıra iyi bir kardeşlik, huzur iklimi var. Bunda da emniyetimizin katkısı çok büyük” dedi.

Göreve yeni atanan Dağdeviren’in Malatya’ya gelişiyle birlikte farklı deneyim ve birikimlerinin oraya çıktığını dile getiren Çakır, “Malatya’nın huzuru ve kardeşliğine emniyetimiz ciddi katkı sağlıyor. Bizler de Malatya’nın değişimi noktasında hem belediye başkanlığımız döneminde hem de milletvekilliğimizde, sivil toplum örgütleriyle çalışıyoruz. Kentimize daha iyi hizmet vermek için mücadele ediyoruz. Şehrimize hizmet ve yatırımın gelmesi içinde çalışıyoruz” diye konuştu.

Milletvekili Çakır, Malatya’nın her açıdan gelişmeye ve büyümeye devam edeceğini kaydederek, bu noktada kurumlar, sivil toplum kuruluşları ve siyasiler arasındaki diyalogun önemli olduğuna dikkat çekti.

Çakır, göreve yeni atanan İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’in geçmişteki başarılarını Malatya’da sürdüreceğinden hiç şüphelerinin olmadığını da sözlerine ekledi.

İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren ise Milletvekili Ahmet Çakır’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Medeniyetlerin ilk başlangıcı olan Malatya’ya müdür olarak atandığım için onur duydum. Buradaki insanlarımız, halkımız her kesime kendimi çok yakın hissettim. Malatya’yı da günden güne yakından tanıyorum. Şehrimizin daha güvenli olması için gece-gündüz ekibimizle çalışıyoruz, gayret sarf ediyoruz” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Hasan (4 yıl önce)
    Önceki müdürün atamasını sizin partiniz yaptı ve ödüllerle Malatya'dan tayinini çıkardınız.Acaba hangi akla hizmet ettiniz de polis kökenli olmayan ve emniyetten hiç anlamayan bir bürokratı Malatya gibi suç oranı yüksek bir şehire müdür yaptınız? ama bu soruyu soracak millet neredeki?
    0
    0
    Yanıtla